Ana SayfaÜnlülerÖmür Gedik, Virüsden Korunmak İçin Telefonunu Yıkadı, Sosyal Medya Yıkıldı

İlgili Postlar

Ömür Gedik, Virüsden Korunmak İçin Telefonunu Yıkadı, Sosyal Medya Yıkıldı

Ünlü gazeteci yazar Ömür Gedik, her paylaşımı olay olan ünlülerin arasında geliyor. Bugün twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımı ile sosyal medya yıkıldı. Detaylar Haberimizde..

İkinci Bir Ömür Gedik Vakası! Demet Akalın Dekolteyi Eleştiriyor!

Ömür Gedik, Virüsden Korunmak İçin Telefonunu Yıkadı, Sosyal Medya Yıkıldı..

cep telefonunu Korona virüsünden arındırmak isterken bozdu ve bunu sosyal medya hesabından paylaştı. Çok kısa bir sürede Çin’de başlayarak tüm dünyayı etkisi altına alarak ölümlere sebep olan Korona virüsü şu günlerde herkesin korkulu rüyası haline gelmiş durumda. İnternet üzerinden fazlaca bilgi yer alan virüs hakkında özellikle sosyal medyada çok sayıda paylaşım yapılıyor.

Korona Virüsü, Cep Telefonu Üzerinde Uzun Zaman Canlı Kalabiliyor!..

Bu bilgilerden bi tanesinde bir videoda, Korona virüsünün bir cep telefonu üzerinde uzunca bir süre canlı kalabildiğine dair bir bilgisi veriliyordu.

Ömür Gedik kimdir?

Bu videoyu izleyen ünlü şarkıcı Ömür Gedik, kendisini virüsden korumak adına cep telefonunu yıkadı ve sonrasında telefon bozuldu. Korona virüs bulaşma korkusundan dolayı başına gelen bu durumu sosyal medya hesabından paylaşı Ömür Gedik,dolayısıyla sosyal medya da alay konusu oldu.

ömür gedik ile ilgili görsel sonucu

“Keşke Virüs Programı Yükleseydin”

Ünlü şarkıcı Atilla Taş, bu paylaşım hemen altına, “Keşke virüs programı yükleseydin” diye takılırken birden fazla teknoloji hesabı da Ömür Gediğin bu paylaşımını hesaplarına taşıyarak esprili yorumlar yaptılar.

Ömür Gedik kendisine yapılan bu yorumların sonrasında yeni bir paylaşımlarda yaparak “Telefon yıkamamla dalga geçenler Korona virüsü gerçeğiyle karşılaştığında bakalım ne yapacak?”ifadeleriyle zerdenişte bulundu.

İşte Ömür Gedik’den Tavsiye Yüklü O Paylaşımlar;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler