Ana SayfaÜnlülerSosyete Kasabı Nusret'in 8 Mart'da Kadınlara Büyük Jesti..

İlgili Postlar

Sosyete Kasabı Nusret’in 8 Mart’da Kadınlara Büyük Jesti..

Sosyete kasabı Nusret Gökçe, sosyal medya hesabından annesiyle fotoğrafını paylaşıp Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Etçi Nusret’in ayrıca tüm Kadınlara 8 Mart’ta ki jesti dudak uçuklattı. Detaylar Haberimizde..

Nusret Gökçe duvara bantladığı pirzola için 7,2 milyar TListedi 

Sosyete Kasabı Nusret’in 8 Mart’da Kadınlara Büyük Jesti..

Tuzlama tarzıyla tüm dünyada nam salarak marka haline gelen Nusret Gökçe, Kadınlara özel 8 Mart’da kadınları mekanlarında ağırlayacak, hemde ücretsiz. Sosyete kasabı Nusret, 8 Mart’a özel bu organizasyonu sosyal medya sayfasında annesiyle beraber çektirdiği bu pozuyla takipçileri için duyurdu.

Nusret Gökçe kimdir ?

İşte Nusret Gökçe’nin Kadınlar Gününe Özel O Paylaşımı;

Nusret: “Olmasaydın Olmazdım Anne”

Etçi Nusret bu fotoğrafın hemen altına; “Bu benim annem. Eğer burada olmasaydın ben de burada olmazdım. Yaptığın her şey için hepinize kalbimin derinliklerinden teşekkür etmek istiyorum. Uluslararası 8 Mart kadınlar gününü kutlamak için tüm kadınları ücretsiz 1 sipariş Lokum, 1 meşrubat ve 1 baklava için 12 öğleden 19.00’a kadar Nusr-et Steak House Global’e davet etmek istiyorum. Uluslararası Kadınlar günü kutlu olsun!” ifadelerini kullandı.

nusret ile ilgili görsel sonucu

Kadınlar Geçtiğimiz Yılda Büyük İlgi Göstermişlerdi!..

Duyarlı olan Nusret Gökçe aslında bunu her yıl yapıyor. Geçtiğimiz yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde benzer bir organizayonu düzenlemiş ve tüm kadınlar Nusr-Et şubelerine yoğun bir ilgi göstermişti. Nusret’in bu özel günlerde yaptı özel menüleri için tüm Steak House Global mekanlarının önünde uzun kuyruklar oluşuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler