Ana SayfaDedikoduMurat Boz'dan Deren Talu Açıklaması!

İlgili Postlar

Murat Boz’dan Deren Talu Açıklaması!

Aslı Enver’le üç büçük yıllık ilişkisini bitirdikten sonra özel hayatıyla ilgili açıklamada bulunmaktan kaçınan Murat Boz, geçtiğimiz ay Aslı Enver’i sosyal medya hesabından da takip etmeyi bırakmıştı. Ünlü şarkıcı bir süredir kimseyle görüntülenmemişti ki geçtiğimiz gün Kerim Sabancı’yla anılan Deren Talu’yla aşk iddialarına karıştı. İddiaların güçlenmesi üzerine Murat Boz’dan Deren Talu açıklaması geldi.

Bu Defa Tamamen Bitti

Yaklaşık dört buçuk ay önce ilişkilerine son noktayı koyan Murat Boz ve Aslı Enver çiftinin barışmasına muhtemel gözüyle bakılıyordu. Daha öncede kavga ve ayrılık haberleriyle gündeme gelen çift yaşadıkları sorunları bir şekilde geri de bırakmayı başarmışlardı. Ancak bu kez öyle olmadı. Aslı Enver’inde Uraz Kaygılaroğlu’yla yemeğe çıktığının öğrenilmesi üzerine Murat Boz’un Enver’i takipten çıkması ikilinin ayrılığının bu kez kesin olduğunun düşünülmesine neden oldu.

Sürpriz Aşk! Murat Boz ile Deren Talu Aşk Mı Yaşıyor?

Yeni Bir Aşk Mı Doğuyor?

Bir süredir Kerim Sabancı’yla birlikte olduğu konuşulan Deren Talu‘da sık sık ilişkisindeki sorunlarla gündeme gelen isimlerden. İddialara göre Kerim Sabancı’nın işi nedeniyle Amerika’da olması ve Türkiye’ye az gelmesi Talu’nun pek de hoşuna gitmiyor. Geçtiğimiz aylarda ayrıldığı iddia edilen ancak sonra birlikte görüntülenen çiftin ilişkisinde son durumun ne olduğu bilinmiyordu ki Deren Talu’nun Bebek’te Murat Boz’la görüntülenmesi akıllara “Yeni bir aşk mı doğuyor?” sorunu düşürdü.

Deren Talu Kimdir?

Murat Boz’dan Deren Talu Açıklaması!

Birkaç gündür Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu’yla aşk yaşadığı iddialarıyla gündemden düşmeyen Murat Boz dün Bebek’te spor salonundan çıkarken görüntülendi. Uzun süre sonra ilk kez aşk hayatı hakkında açıklama yapan ünlü şarkıcı iddialar karşısında “Doğrusu şu; Efe’nin doğum günündeydik. Karşılaştık ve görüştük ama yazıldığı gibi bir ilişkimiz yok” açıklamasını yaptı. Bu açıklama üzerine gelen Şu an ilişkiniz yok ama olur mu?” sorusuna ise, “Yazıldığı gibi yok diyorum” yanıtını verdi.

Murat Boz Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler