Ana SayfaÜnlülerSurvivor’un 13.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Survivor’un 13.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Her bölümü merakla beklenen sevilen yarışma programı Survivor’un 13. Bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda iki takım arasındaki tartışmalar dikkat çekerken bir yarışmacının adada baygınlık geçirdiği görüntüler damga vurdu.

Survivor’da geçtiğimiz hafta neler yaşandı?

Survivor bu yıl en çok yarışmacının diskalifiye olduğu yıl oluyor. İlk haftalarda ünlüler takımından Şaziye ve Uğur sakatlık sebebiyle ayrılırken bu hafta da Erman ve Fatma ayrıldı. Fatma’nın dizindeki sakatlık, Erman’ın ise psikolojik açıdan Survivor’a hazır olmadığı düşüncesiyle diskalifiye oldu. Haftanın ilk ödül oyununun kazananı Gönüllüler oldu. Ödül oyununun ardından iki aşamalı dokunulmazlık oyununun ilk galibi Ünlüler oldu. İkinci dokunulmazlık oyununu Gönüllülerin kazanmasının ardından final bölümünde de Gönüllüler galip gelerek dokunulmazlığın sahibi oldular. Ünlüler takımından ilk eleme adayı olarak yine Derya Can’ın ismi çıktı. Sakatlıklar ve diskalifiyelerin ardından iki takıma ikişer yarışmacı dahil oldu. Haftanın son ödül oyununda hamburger için mücadele eden takımlardan galip yine Gönüllüler oldu. SMS sıralamasında Barış Murat Yağcı ve Ersin Korkut ilk iki sırada yer aldı. Ersin Korkut, İrem’in ismini verirken Barış Murat Yağcı’da Sercan Yıldırımın ismini söyledi. Böylece SMS oylamasında diğerlerinden daha az oyu alan Derya Can adaya veda etti.

Takım arkadaşları yanına koştu

Sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yaptığı TV8 ekranlarının reyting rekortmeni yarışması Survivor’un 13.bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma günü yayınlanacak bölümde yine adada yaşananlar izleyiciyi ekran başına kilitleyecek. Erzak oyununun yayınlanacağı bölümde Ünlüler takımında herkesin uyuduğu esnada direğe tutunan yarışmacı ayakta duramayınca yere yığıldı.  Ersin’in yattığı yerden kalkarak “ne oldu ne oldu” demesiyle takımdaki herkes uyanarak yere düşen yarışmacının yanına koşuyor.  Karanlıkta çekilen görüntülerde bayılan kişinin yakışıklı oyuncu Mert Öcal olduğu ileri sürüldü. Zor şartlar altında yarışan Mert Öcal’ın açlıktan mı yoksa hastalıktan mı bayıldığı bilinmiyor.

Survivor 13.bölüm fragmanını burdan izleyebilirsiniz.

Mert Öcal Kimdir?

Fragmanda iki takım arasındaki tartışmalar dikkat çekerken bir yarışmacının adada baygınlık geçirdiği görüntüler damga vurdu.
Fragmanda iki takım arasındaki tartışmalar dikkat çekerken bir yarışmacının adada baygınlık geçirdiği görüntüler damga vurdu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler