Ana SayfaDedikoduCan Yaman'a Darp Suçlamasında Bulunan Çiğdem Gökaşan Yaşadıklarını İlk Kez Anlattı!

İlgili Postlar

Can Yaman’a Darp Suçlamasında Bulunan Çiğdem Gökaşan Yaşadıklarını İlk Kez Anlattı!

Askere gitmeden önce açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Can Yaman bu kez çok farklı bir haberle gündemlerde. Ortaköy’de bir gece mekanında bir kadınla tartıştığı iddialarıyla gündeme gelen oyuncu kadının kendinden faydalanmak istediği açıklamalarıyla gündemi sarmıştı. Can Yaman’a darp suçlamasında bulunan Çiğdem Gökaşan yaşadıklarını ilk kez anlattı!

Ortaköy Eğlencesi Karakolda Bitti

Arkadaşlarıyla eğlenmek için Ortaköy’de bir gece mekanına giden Can Yaman, Çiğdem Gökaşan’ın kendisini çektiğini düşününce sert bir tepki verdi. Çiğdem Gökaşan’ı mekandan attırmak için görevlilerle konuşması üzerine ünlü oyuncunun yanına giden Gökaşan, Can Yaman’ın kendisini darp ettiğini belirterek şikayetçi oldu. İki taraf için de eğlence adına başlayan gece karakolda olaylı bir şekilde son buldu…

Can Yaman’a Hayranından Şok Suçlama...

Can Yaman’ın İfadesi Çok Konuşuluyor

52 yaşındaki Çiğdem Gökaşan’ın darp gerçeksiyle Can Yaman‘dan şikayetçi oldu. Gökaşan’ın “Sizi biz ünlü yaptık, şimdi de mekandan mı attırıyorsun?’”demiş, bu sözlerinin ardından çok sinirlenen Yaman’ın kadının elini tutup kıvırması üzerine gece karakolda bitti. Can Yaman durum karşısında “Ünlü olduğum için o kadın benden faydalanmaya çalışıyor” açıklamasını yaptı.

Can Yaman Kimdir?

Can Yaman’a Darp Suçlamasında Bulunan Çiğdem Gökaşan Yaşadıklarını İlk Kez Anlattı!

Kanal D ekranlarında yayınlanan “‘Neler Oluyor Hayatta” programına telefonla bağlanan Çiğdem Gökaşan yaşanan olayın ardından ilk kez olayı birinci ağızdan anlattı. Olayın başlangıcını Kasım ayıydı bir arkadaşımın doğum günüydü. Can Yaman’ı gördüm, gidip resim çektirmek istedim. Sonra omzuna elini attım diye omzunu silkeledi. Kırılıp yerime geçtim” sözleriyle anlatan Gökaşan yaşanan olayı “Video çekiyordum, onu çektiğimi düşünerek, görevliler aracılığıyla mekandan dışarı çıkmamızı istedi. Kırıldım, yanına gidip ‘Sizi bizi biz ünlü yaptık’ dedim. O sırada elimi sıktı, parmaklarımı kıvırdı. Polis çağırdım, hep birlikte karakola gittik. Olay mahkemede. kamuoyunda farklı yorumlanıyor, mağdur kişi benim.” Fazla temas söz konusu değildi, ben sadece omzunu tuttum o da omzunu tutttuğum için silkelendi. Elimi omzundan indirdi. Utandım. Güvenlik geldi bizi dışarı çıkarmak istedi. Doğum günümüz mahvoldu. Sizi dışarı alalım hanımlar dediler. Can Yaman elini kaldırdı zaten. İddia değil bu gerçek. Şahitlerim var.”  sözleriyle açıkladı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler