Ana SayfaDedikoduMiray Daner İlanı Aşk Etti!

İlgili Postlar

Miray Daner İlanı Aşk Etti!

Geçtiğimiz sene Ağustos ayında Kubilay Aka’yla iki buçuk senelik ilişkisini bitiren Miray Daner uzun bir süredir aşk kimseyle anılmıyordu. İhanetle sarsıldığı tahmin edilen ünlü oyuncunun geçtiğimiz ay “Vatanım Sensin” dizisindeki rol arkadaşı Boran Kuzum’la bir aşk yaşamaya başladığı iddia edilmişti. Uzun bir sessizliğin sonunda Miray Daner ilanı aşk etti.

İki İhanetle Sarsıldı

Geçtiğimiz sene Kubilay Aka’nın Hilal Altınbilek’le yaşadığı yasak aşk nedeniyle iki buçuk senelik ilişkisini bitirdiği iddia edilen Miray Daner ayrılık sonrası bir açıklama yapmamış ve ihanet sorularını yanıtsız bırakmayı tercih etmişti. Ayrılığın ardından sosyal medyayı da daha az kullanmaya başlayan ünlü oyuncunun geçtiğimiz aylarda Aka tarafından İzmir’li üniversite öğrencisiyle de aldatıldığı ortaya çıktı.

Kubilay’la Bitti

Kubilay Aka’nın ani menajer değişikliği Miray Daner‘le yeniden birleşmek üzere olduğu iddialarını gündeme getirmiş hatta Daner’in barışmadaki tek şartının Aka’nın Altınbilek’le çalışan menajerinden ayrılması olduğu söylenmişti. İddialardan kısa bir süre sonra görüntülenen Miray Daner ise bu soruları “Kubilay’la ilişkimiz bitti” şeklinde yanıtlamıştı.

Miray Daner Kimdir?

Miray Daner İlanı Aşk Etti!

Kubilay Aka’yla yaşadığı ayrılıktan sonra aşka kapılarını kapatan ünlü oyuncu uzun bir süre kimseyle anılmadı. Ancak geçtiğimiz ay Daner’in gönlünü eski rol arkadaşı Boran Kuzum‘a kaptırdığı iddia edildi. İddialara göre dizi setinde tanışıp arkadaş olan ikili zamanla birbirinden hoşlanmaya başladı. Boran Kuzum’un Daner’i ayrılık döneminde de yalnız bırakmadığı söylentileri ikili arasındaki ilişki iddialarını güçlendirmişti ki Daner’in Boran Kzuum’un sosyal medyadan başlatığı fotoğrafın altında olan yorumlar ilanı aşk kabul edildi.

Boran Kuzum Kimdir?

İlanı Aşk Ettiler
İlanı Aşk Ettiler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler