Ana SayfaDedikoduMiray Daner Sürpriz Bir Aşka Yelken Açtı..

İlgili Postlar

Miray Daner Sürpriz Bir Aşka Yelken Açtı..

Uzun zamandır yalnız olan başarılı oyuncu Miray Daner’in yeni bir aşka yelken açdığı haberleri bugün Magazin Haberleri‘ni meşgul etti.. Sürpriz aşkın Detayları Haberimizde..

Miray Daner’in Sessizliği Sona Erdi

Miray Daner Sürpriz Bir Aşka Yelken Açtı..

Güzel oyuncu Miray Daner’den aldatıldığını öğrenerek yolunu ayırdığı Oyuncu sevgilisi Kubilay Aka ile ha barıştılar ha barışıyorlar derken şoke eden bir son dakika haberi Magazin gündemine düştü..

Miray Daner Kimdir?

Miray Daner ile ilgili görsel sonucu

Vatanım Sensin’den Rol Arkadaşı..

Miray Daner’in, Vatanım Sensin dizisinden rol arkadaşı Boran Kuzum ile aşkı ortaya çıktı. Dizi setinde tohumları atılan Miray Daner ve Boran Kuzum arkadaşlığı sonrasında yakınlaşmaya dönüşmüş ve aralarında aşk dedikodularının çıkmasına sebep olmuştu..

Kubilay Aka Kimdir?

Geçmiş dönemlerde çıkan iddiaları reddeden Miray Daner ve Boran Kuzum çok iyi dost olduklarını açıklamışlardı. Güzel oyuncu Miray Daner sonrasında yine aynı dizi Vatanım Sensin’den rol arkadaşı yakışıklı oyuncu Kubilay Aka ile birlikte olmaya başlamıştı.

Miray Daner ile ilgili görsel sonucu

Aldatılma sonrasında biten Kubilay Aka aşkı sonrası Miray Daner kalbini Boran Kuzum’a kaptırdı.

Boran Kuzum kimdir?

Miray Daner , Boran Kuzum Aşkı 1 Ay Önce Başladı!..

Takvim’in hazırladığı özel habere göre; 21 yaşındaki güzel oyuncu Miray Daner’in, 27 yaşında olan başarılı oyuncu Boran Kuzum ile birlikteliği yaklaşık bir ay önce başladı.

Miray Daner ile Boran Kuzum’un set arkadaşlığı aşka dönerken, Boram Kuzum’la aynı zamanda arkadaş olan Kubilay Aka’nın ne diyeceği merak konusu oldu..

Miray Daner ile ilgili görsel sonucu

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler