Ana SayfaDedikoduMiray Daner'in Sessizliği Sona Erdi

İlgili Postlar

Miray Daner’in Sessizliği Sona Erdi

Geçtiğimiz sene Ağustos ayında Kubilay Aka ile iki buçuk senelik ilişkisini noktalayan Miray Daner ilişkisi hakkında açıklamalar yapmaktan kaçınmıştı. Ayrıldıktan sonra iki kez ihanete uğradığı ortaya çıkan ünlü oyuncu Miray Daner’in sessizliği sona erdi. İşte detaylar;

Kubilay Aka’dan Hilal Altınbilek Darbesi!

Miray Daner’le çok yakıştırılan Kubilay Aka ilişkinin bittiğini sosyal medya hesabından yaptığı duysal bir paylaşımla duyurmuştu. Bu haberle sevenlerini büyük bir üzüntüye boğan Aka’ya Daner’den yanıt gelmemiş ve kısa süre sonra Aka’nın Hilal Altınbilek’le samimi fotoğrafları basına sızmıştı. İhanet nedeniyle ilişkisinin bittiği iddiaları karşısında uzun bir süre sessiz kalan Aka, olay Altınbilek’in kariyerine sıçrayınca iddiaları yalanlamıştı.

Beyza Güneş Kubilay Aka Hakkında Açıklama Yaptı!

Aldattığı Ortaya Çıktı

Daha öncesinde adı Hilal Altınbilek’le yasak aşk iddialarıyla anılan Kubilay Aka‘nın Miray Daner’le birlikte olduğu sırada yasak bir aşk daha yaşadığı ortaya çıktı. İzmirli üniversite öğrencisi Beyza Güneş’le aşk yaşayan Aka’nın ihaneti ikilinin kavga etmesi sonucunda Güneş’in aralarındaki mesajlaşmaları basına sızdırmasıyla ortaya çıkmıştı. İhanet iddialarını reddetmeyen Aka “Mesajları yayınlayacağını söylediğinde böyle bir şeye gerek yok. Setteyim, ben sana söz vermedim, kötü bir şey yapmadım. ‘Bunu yapma’ dedim dinlemedi. Bazen insanlara güvenirsiniz böyle olaylar başınıza gelir. Bu tarz olaylarla basına yansımaktan nefret ederim. Ben sapık da değilim, çok düşkünlüğü olan biri de değilim.” açıklamasıyla eleştirilere maruz kalmıştı.

Kubilay Aka Kimdir?

Miray Daner’in Sessizliği Sona Erdi

Kubilay Aka sonrasında açıklama yapmayan ve kendisine soru yöneltildiğinde bu konuda konuşmak istemediğini Aka’yla olan tüm ilişkisinin bittiğini açık bir dille dile getiren Miray Daner uzun bir süredir sosyal medyada yoktu. Sonunda yaşadığı olayların etkisini atlattığı düşünülen ünlü oyuncunun sosyal medya hesabından gülümseyerek paylaştığı fotoğraf beğeni yağmuruna tutuldu.

Miray Daner Kimdir?

Miray Daner'in Sessizliği Sona Erdi
Miray Daner’in Sessizliği Sona Erdi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler