Ana SayfaDedikoduBeyza Güneş Kubilay Aka Hakkında Açıklama Yaptı!

İlgili Postlar

Beyza Güneş Kubilay Aka Hakkında Açıklama Yaptı!

Kubilay Aka denince artık aklımıza çapkın bir oyuncu profili geliyor. İki buçuk boyunca ilişki yaşadığı Miray Daner’e iki kez ihanet ettiği iddia edilen Aka bu iddiaları yalanlasa da sonradan gelen açıklamalar kafaları iyice karıştırmıştı. 25 yaşındaki Beyza Güneş’le yasak aşk yaşayan Aka’nın cinsel içerikli mesajlarının ifşa olması gündeme bomba gibi düşmüştü. Detayları merak edilen olayla ilgili Beyza Güneş Kubilay Aka hakkında açıklama yaptı! İşte Beyza Güneş’in o açıklamaları;

Sektörün Yeni Çapkını

Geçtiğimiz sene Ağustos ayında Miray Daner ile iki buçuk senelik ilişkisini noktalayan Kubilay Aka’nın son dönemlerde adı ihanet iddialarından kurtulmuyor.  Hilal Altınbilek’le yaşadığı yasak aşk nedeniyle ilişkisinin bittiği iddia edilen ünlü oyuncu kendisine yöneltilen sorularda ihanet durumunun söz konusu olmadığı yönünde net açıklamalar yapmıştı. Ancak geçtiğimiz hafta ortaya çıkan mesajlar Aka’ya olan güvenin kaybolmasına neden oldu.

Aldatmadım Diyen Kubilay Aka’nın İhaneti Gün Yüzüne Çıktı!

Sosyal Medyadan Tepki Yağıyor

Olay karşısında “Mesajları yayınlayacağını söylediğinde böyle bir şeye gerek yok. Setteyim, ben sana söz vermedim, kötü bir şey yapmadım. ‘Bunu yapma’ dedim dinlemedi. Bazen insanlara güvenirsiniz böyle olaylar başınıza gelir. Bu tarz olaylarla basına yansımaktan nefret ederim. Ben sapık da değilim, çok düşkünlüğü olan biri de değilim.” açıklaması yapması eleştirileri de beraberinde getirdi. İhanet iddialarıyla gündemden düşmeyen Kubilay Aka sosyal medyadan  eleştiri yağmuruna tutuluyor. Twitter gibi sosyal medya platformlarında bazı takipçileri ihanetten dolayı öfke kusarken, bazı takipçileri de Aka’ya çeşitli lakaplar takarak dalga geçiyor. Bu durum Aka’nın imajının zedelenmesine neden olacak gibi duruyor.

Kubilay Aka Kimdir?

Beyza Güneş Kubilay Aka Hakkında Açıklama Yaptı!

Kubilay Aka’nın mahkeme tehtidi üzerine geri adım atmayan Beyza Gunes “Birkaç gündür süren olaylarla ilgili şu an açıklama yapmıyorum. Konuda sabah canlı yayında adım geçtiği için ve olaylar canlı yayında ifşalandığı için bu yazıyı yazıyorum. Olayın kiminle olduğu apaçık ortada. Birçok sayfa bu konuyla ilgili haber yapıyor. Bir ise on söyleniyor orası ayrı konu. Kubilay Aka’nın dediğine göre ben onu tehdit ediyormuşum. Kimse kusura bakmasın ama ağızdan çıkan sözlerle benim elimdeki belgeler çakışıyor. Bunu gerekirse yargıya taşır orada da hesaplaşırız. Konuyla ilgili şu an sessizliğimi koruyorum.” açıklamasını yaptı. Konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmayan Miray Daner ise Hilal Altınbilek olayında olduğu gibi suskunluğunu bozmayacak gibi duruyor.

Miray Daner Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler