Ana SayfaÜnlülerMegastar Tarkan,10 Yıl Sonra 6 Kardeşiyle Biraraya Geldi..

İlgili Postlar

Megastar Tarkan,10 Yıl Sonra 6 Kardeşiyle Biraraya Geldi..

Geçtiğimiz günlerde annesi Neşe Tevetoğlu’nun ameliyatı sebebiyle üzüntülü  günler geçiren Megastar Tarkan, hastalık vesilesi ile 10 yıl sonra bir araya geldiği 6 kardeşiyle verdiği pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. Beğeni yağan paylaşıma ünlü starın takipçileri ise çok şaşırdı. Detaylar Haberimizde..

Tarkan İkinci Kez Baba Mı Oluyor?

Megastar Tarkan, 10 Yıl Aradan Sonra 6 kardeşiyle Poz Verdi..

Geçtiğimiz hafta ani bir bacak ağrısı ve uyuşma nedenleriyle Üsküdar’da bir hastaneye kaldırılan anne Neşe Tevetoğlu’nu yalnız bırakmayan şarkıcı Tarkan, Instagram sayfasından 10 yıl aradan sonra ilk defa biraraya gelen kardeşleriyle birlikte çekildiği pozunu paylaştı. Beğeni yağmuruna tutulan poz, “10 yıl sonra ilk” notuyla paylaşıldı.

Tarkan Kimdir?

tarkan ile ilgili görsel sonucu

Anne Neşe Tevetoğlu Taburcu Oldu!..

Ameliyat geçire Anne Neşe Tevetoğlu akut kritik bacak iskemisi tanısıyla acil giriş yapmıştı ve sağ bacak ana atardamarındaki tıkanıklık sorunu çözüldü. Son yapılan kontroller sonrasında herşeyin yolunda olduğu gözlemlenen anne Neşe Tevetoğlu, dün hastaneden taburcu edildiği öğrenildi.

Megastar : “Tekrar Bir Aradayız”

Megastar Tarkan’ın takipçileri kardeşlerini ilk kez gördüğünü ifade ederek çok şaşırdıklarını söylerken, 6 kardeşiyle birlikte verdiği pozun hemen altına Tarkan, şunları yazdı;

“Geçtiğimiz günlerde annemizin geçirdiği bir rahatsızlık nedeniyle bütün kardeşler seferber olduk. Anneciğimiz çok şükür tekrar sağlığına kavuşunca da bu hatıra fotoğrafı çektirmeden olmazdı çünkü 10 yıl sonra 6 kardeş ilk kez tekrar bir araya gelmiştik.”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler