Ana SayfaÜnlülerSevcan Orhan'dan 2020 Açıklaması

İlgili Postlar

Sevcan Orhan’dan 2020 Açıklaması

Başarılı ve güzel sanatçı Sevcan Orhan’dan 2020 Açıklaması. Orhan, Rap furyasının dindiğini ve 2020 yılının türkü yılı olacağını söyledi.

Başarılı Türk Halk Müziği sanatçısı Sevcan Orhan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde bir otelde verilen özel bir gecede sahne alarak hayranlarını mest etti.

Sevcan Orhan Kimdir?

Sevcan Orhan’dan 2020 Açıklaması

Performans öncesinde kendisine sorular yönelten basın mensuplarının sorularını yanıtlamaktan çekinmeyen Sevcan Orhan, özellikle 2019 yılında müzik piyasasında büyük ses getiren Rap müzik rüzgarına değindi. Rap müzik furyasının yavaş yavaş bittiğini dile getiren Orhan sıranın Türkülere geçtiğini ifade etti. En son çıkartmış olduğu albümün özellikle genç kesim tarafından büyük ilgi görmesine kendisinin de şaşırdığını dile getiren Sevcan Orhan, “Yeni nesil gerçekten çok değişik. Kalitesiz bir şeyi onlara asla kabul ettiremezsiniz. Bence 2020 türkülerin ve halk müziğinin yılı olacak.” dedi.

Muhabirlerin kendisine yönelttikleri soruları içtenlikle yanıtladıktan sonra sahnenin yolunu tutan güzel şarkıcı Sevcan Orhan, yaklaşık iki saatlik bir performans sergiledi. Performansı boyunca halk müziğinden arabeske, poptan sanat müziğine çok geniş bir yelpazede hazırladığı repertuvarı ile kendisini dinlemeye gelenleri mest etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler