Ana SayfaDedikoduSerenay Sarıkaya'dan Cem Yılmaz İtirafı!

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya’dan Cem Yılmaz İtirafı!

Bir süredir birlikte oldukları iddialarıyla gündemden düşmeyen Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya ilişki iddialarını başta yalanlasa da sonrasında bu konu hakkında açıklama yapmamayı tercih etmişlerdi. Birbirlerine yaptıkları göndermelerle dikkat çeken ikili Atina’da birlikte yakalanınca Serenay Sarıkaya’dan Cem Yılmaz itirafı geldi!

Defne Samyeli Sarıkaya Hakkında İlk Kez Konuştu

Geçtiğimiz sene bir buçuk yıllık ilişkilerini noktalayan Defne Samyeli ve Cem Yılmaz’ın Serenay Sarıkaya yüzünden ayrıldığı iddia edilmişti. Bu iddialar karşısında ne Samyeli’den ne Yılmaz’dan bir açıklama gelmemiş özel hayat soruları karşısında Defne Samyeli isyan etmişti. Uzun bir süre sessiz kalan Samyeli geçtiğimiz gün objektiflere yakalandı. Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya’nın Atina tatili hakkında Samyeli ““Şimdilik bir şey söylemeyeceğim. Gerekli görürsem bu konuyla ilgili daha sonra konuşuruz.” açıklamasını yaptı.

Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz Fena Yakalandı!

Önce Habere Hazırladılar

İki buçuk aydır ilişki iddialarıyla gündemden düşmeyen Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya bir süre sonra haklarında çıkan ilişki iddialarını yalanlamayı bırakmışlardı. Hatta açıklamalarında birbirlerine gönderme yapmaya başlayan ikilinin “Alice Müzikali”nin 50. oyunu şerefine verilen kutlamada aynı karede yer alması Cengiz Semercioğlu tarafından “Önce ilişkiye insanları hazırladılar” olarak yorumlanmıştı.

Cem Yılmaz Kimdir?

Serenay Sarıkaya’dan Cem Yılmaz İtirafı!

Geçtiğimiz hafta aynı karede görüntülenen Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya geçen gün Atina’da objektiflere takıldı. İkilinin çıkan haberlerin ardından İstanbul’a ayrı uçaklarla dönmesi de gözlerden kaçmadı. Atina dönüşü havaalanında objektiflere yakalanan Sarıkaya, Cem Yılmaz sorusuna “Her şey gördüğünüz gibi” yanıtını vermesi ilişkiyi doğruladığı yönünde kabul edildi. Bu itirafın ardından “Neden ayrı uçaklarla döndünüz?” karşısında Sarıkaya, “Benim orada işlerim vardı, o yüzden biraz geç döndüm” yanıtını verdi.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler