Ana SayfaÜnlülerİran’da mahsur kalan İlayda Akdoğan, yaşadıklarını anlattı

İlgili Postlar

İran’da mahsur kalan İlayda Akdoğan, yaşadıklarını anlattı

Koronavirüsten 107 kişinin öldüğü İran’da mahsur kalan sevilen oyuncu İlayda Akdoğan,  YouTube kanalından İran’da yaşadıklarını ve uçağa neden binmediğini anlattı.

Geri dönemiyor

İranlı basketbolcu Roham Kabir ile yaşadığı aşk sebebiyle sık sık İran’a giden İlayda Akdoğan son gidişinde Türkiye’nin sınır kapılarını kapatıldığını ve tüm uçuşların durdurulduğunu öğrenen genç oyuncu hastalığa yakalanmamak için sevgilisinin evinde mahsur kaldı. Akdoğan’ın sevenlerinin endişelenmelerinin üzerine YouTube kanalından bir açıklama videosu yayınladı.

“Koronanın olduğunu biliyordum ama virüsten korkmuyordum”

Genç oyuncu İran’da yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: “Bir buçuk hafta kalmayı düşünüyordum ki, geri dönemeyeceğimi anlayınca kadar. Bazı kişiler ‘Nasıl tahmin edemedin, sınırın kapanacağını, erkenden geri gelseydin’ diye mesaj atmış. Biz Tahran’da değiliz. Tahran’a 7-8 saat uzaklıkta Gürgan’dayız. Koronanın burada olduğu biliyordum ama açıkçası virüsten çok korkmuyordum. Olursa da geçer iyileşirim diye düşünüyordum. Yaşıtlarımın çok kötü etkilenmediğini öğrendim. Arkadaşım bana sınırların kapatılacağını saat 17:00’de söyledi. Sınırların kapatacakları saat ise 20:00’di. Ben şoka girdim tabi. Herhangi bir uçağa yetişmem imkansızdı.” Psikolojik olarak ailesini düşünen Akdoğan endişelerini “Psikolojik olarak bunun sonu nereye varacak bilmiyorum. Burada vakit geçirmeyi sevsem de hayatım İstanbul’da… İstanbul’a gittiğimde 14 gün karantinada kalacağım. Benim etkilenmem önemli değil belki, araştırmalara göre ben atlatabilirim… Ya anne ve babama bulaşırsa…” cümleleriyle dile getirdi. Sevilen oyuncu İlayda Akdoğan’ın İran’dan Türkiye’ye dönmek isteyen vatandaşlar için gönderilen uçağa da neden binmediği merak konusu olmuştu. Genç oyuncu bu konuya da “Türkiye’den İran’a gönderilen uçakla ilgili hiç bilgim yoktu. O yüzden bu uçakla dönemedim. Ev karantinasındayız. Her işte bir hayır vardır. Sağlık durumum iyi hasta değilim” cümleleriyle açıklık getirdi.

İlayda Akdoğan Kimdir?,

İran’da mahsur kalan sevilen oyuncu İlayda Akdoğan,  YouTube kanalından İran’da yaşadıklarını ve uçağa neden binmediğini anlattı.
İran’da mahsur kalan sevilen oyuncu İlayda Akdoğan,  YouTube kanalından İran’da yaşadıklarını ve uçağa neden binmediğini anlattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler