Ana SayfaÜnlülerIşın Karaca’dan Çarpıcı Paylaşımlar!

İlgili Postlar

Işın Karaca’dan Çarpıcı Paylaşımlar!

Kıbrıs Türkü şarkıcı olan Işın Karaca, Üç yıllık eşi Tuğrul Odabaş’tan anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı. Boşanma davası sonrası soluğu bir otelde alan şarkıcı, mekan çıkışı boşanma davasını takip eden muhabiri terslemişti. Muhabirlere az da olsa açıklama yapan Işın Karaca’dan Herkesi şaşırtacak boşanma iddialarını ortaya dökmüştü. Şimdiler de ise yeni sevgilisi ile sosyal medyada fotoğraf paylaşmıştı. Bu olaylardan sonra Işın Karaca, sosyal medyadan düşmüyordu. Şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya hesabı üzerinden, meslektaşları Deniz Seki ve Işın Karaca ile yaptığı WhatsApp yazışmalarını paylaştıktan sonra gündemde olmaya başladı. Işın Karaca’dan Çarpıcı Paylaşımlar!

Işın Karaca Kimdir?

Demet-akalın-ısın-karaca-ve-arkadaşları-ile-olan-yazışmalarını-paylaştı

Koronavirüs Paylaşımı!

Şarkıcı Işın Karaca, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda gripten ve Koronavirüs’ten hayatını kaybeden insan sayısına dair bir raporu paylaştı ve kafasının karıştığını söyledi. Sosyal medya hesabı üzerinden herkesin korkulu rüyası haline gelen Koronavirüs’le ilgili bir paylaşımda bulunan Işın Karaca, kardeşi Akın Büyükkaraca’nın sayfasından aldığı bir tabloyu hesabından paylaştı ve 2020 yılı içerisinde gripten ölen insan sayısının daha fazla olduğunu söyleyerek bu virüsle ilgili haberlerin kafasını karıştırdığını söyledi.

Açıklama

Işın Karaca,

“Benim anlamadığım bir şey var! Anlayan varsa bana yazsın! Koyduğum tabloyu kardeşim Akın Büyükkaraca’nın sayfasından aldım. Diyor ki bu sene! Bakın bu sene diyorum. Koronavirüsü’nden ölenlerin sayısı 3286, normal gripten ölenlerin sayısı 85644 diğer hastalıkları yazmıyorum bile! Halk arasında korku yaratmak çok kolay! Milleti ruh hastası ettiler yeminle! Bu kimin oyunu bilmiyorum ve altından ne çıkacak ama iyi şeyler hissetmediğim kesin! Yıkayın anam o elleri, iyi beslenin, uykunuzu alın, bağışıklığınızı güçlü tutacak besinler ve vitaminler tüketin, arada ağız burun tuzlu su yıkamaları yapın… bir dönem el sıkmayın, öpüşmeyin yabancılarla filan.. daha ne yapabiliriz ki! Zaten böyle yaşamıyor muyuz? Ben mi bir şey kaçırdım!”

Demet Akalın Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler