Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın, Işın Karaca ve Arkadaşları ile Olan Yazışmalarını Paylaştı!

İlgili Postlar

Demet Akalın, Işın Karaca ve Arkadaşları ile Olan Yazışmalarını Paylaştı!

Kıbrıs Türkü şarkıcı olan Işın Karaca, Üç yıllık eşi Tuğrul Odabaş’tan anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı. Boşanma davası sonrası soluğu bir otelde alan şarkıcı, mekan çıkışı boşanma davasını takip eden muhabiri terslemişti. Muhabirlere az da olsa açıklama yapan Işın Karaca’dan Herkesi şaşırtacak boşanma iddialarını ortaya dökmüştü. Şimdiler de ise yeni sevgilisi ile sosyal medyada fotoğraf paylaşmıştı. Bu olaylardan sonra Işın Karaca, sosyal medyadan düşmüyordu. Şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya hesabı üzerinden, meslektaşları Deniz Seki ve Işın Karaca ile yaptığı WhatsApp yazışmalarını paylaştı.

Demet Akalın Kimdir?

Demet-akalın-ısın-karaca-ve-arkadaşları-ile-olan-yazışmalarını-paylaştı
Demet-akalın-ısın-karaca-ve-arkadaşları-ile-olan-yazışmalarını-paylaştı

Demet Akalın: “Uyuyamıyorlardı”

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Demet Akalın, arkadaşlarıyla yaptığı özel yazışmaları sosyal medyada paylaştı. Yakın arkadaş olduğu ve bir WhatsApp grubu üzerinden yazıştığı Işın Karaca ve Deniz Seki ile olan özel sohbetlerini takipçileriyle paylaşan Akalın, gecenin ilerleyen saatlerinde yapıldığı belli olan bu yazışmanın görüntüsü üzerine “Uyuyamıyorlardı” notunu düştü. Paylaşımda Deniz Seki’nin yün çorapları dikkat çekti.

Demet-akalın-ısın-karaca-ve-arkadaşları-ile-olan-yazışmalarını-paylaştı

Demet Akalın, Işın Karaca İle Olan Yazışmalarını Paylaştı!

Kıbrıs Türkü şarkıcı olan Işın Karaca, Üç yıllık eşi Tuğrul Odabaş’tan anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı. Boşanma davası sonrası soluğu bir otelde alan şarkıcı, mekan çıkışı boşanma davasını takip eden muhabiri terslemişti. Muhabirlere az da olsa açıklama yapan Işın Karaca’dan Herkesi şaşırtacak boşanma iddialarını ortaya dökmüştü. Şimdiler de ise yeni sevgilisi ile sosyal medyada fotoğraf paylaşmıştı. Bu olaylardan sonra Işın Karaca, sosyal medyadan düşmüyordu. Şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya hesabı üzerinden, meslektaşları Deniz Seki ve Işın Karaca ile yaptığı WhatsApp yazışmalarını paylaştı. Işın Karaca ve Deniz Seki ile olan özel sohbetlerini takipçileriyle paylaşan Akalın, gecenin ilerleyen saatlerinde yapıldığı belli olan bu yazışmanın görüntüsü üzerine “Uyuyamıyorlardı” notunu düştü. Paylaşımda Deniz Seki’nin yün çorapları dikkat çekti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler