Ana SayfaÜnlülerArka Sokaklar'ın Zeliş'i Trafikte Saldırıya Uğradı!

İlgili Postlar

Arka Sokaklar’ın Zeliş’i Trafikte Saldırıya Uğradı!

Güzel ve başarılı oyuncu Yüsra Geyik trafikte kasklı saldırıya uğradı. Arka Sokaklar’ın Zeliş’i Trafikte Saldırıya Uğradı.

Genç ve güzel oyuncu Yüsra Geyik, trafikte aracına kaskla saldıran ve küfürler eden motosiklet kullanıcısını cep telefonu ile kayda alarak şikayetçi oldu.

Yüsra Geyik Kimdir?

Arka Sokaklar’ın Zeliş’i Trafikte Saldırıya Uğradı!

Kanal D ekranlarının  popüler dizisi Arka Sokaklar’da Zeliş karakterini  canlandıran Yüsra Geyik, trafikte seyir halinde tartıştığı motosiklet sürücüsünün saldırısına uğradı. Saldırı anını akıllı telefonunun kamerası ile kaydeden Geyik, saldırgan sürücüden şikayette bulundu.

Kaskı ile Cama ve Aynaya Vurdu

Edinilen bilgilere göre İstanbul Edirnekapı’da aracı ile seyir halinde iken motosiklet sürücüsü ile yol verme tartışması yaşadı. Motosiklet sürücüsü daha sonra motorunu Yüsra Geyik’in aracının önüne kırarak oyuncuyu durdurdu.

Kaskı ile aracın camına ve aynasına vurarak saldırıya geçen ve küfürler savurarak sözlü saldırı da gerçekleştiren motosiklet kullanıcısı oyuncuya korku dolu anlar yaşattı.

7 Yıl Hapsi İstendi

Saldırı anlarını cep telefonu ile videoya kaydeden genç oyuncu, görüntüleri savcılığa teslim ederek saldırının failinden şikayetçi oldu. Uzlaşma teklifini reddeden Yüsra Geyik, saldırgan motosiklet kullanıcısının gerekli cezayı almasını talep etti. Savcılık, yaptığı incelemenin ardından motosiklet kullanıcısının “hakaret, tehdit ve mala zarar verme” suçlarından 7 sene 4 ay ceza çekmesi talebinde bulundu.

Yüsra Geyik Instagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler