Ana SayfaÜnlülerOnur Büyüktopçu İsyan Bayrağını Çekti

İlgili Postlar

Onur Büyüktopçu İsyan Bayrağını Çekti

Yemekteyiz programının sevilen eski sunucusu Onur Büyüktopçu İsyan Bayrağını Çekti. Ünlüler dünyasıyla ilgili şok açıklamalarda bulundu.

Yemekteyiz programında sunuculuk yapan ve beklenmedik bir şekilde bırakarak sevenlerini şoka uğratan Onur Büyüktopçu, katıldığı canlı yayında olay açıklamalarda bulundu.

Onur Büyüktopçu Kimdir?

Onur Büyüktopçu İsyan Bayrağını Çekti

Kanal D ekranlarının gündüz kuşağı programlarından olan 2. Sayfa programına  sunucu-oyuncu Onur Büyüktopçu konuk olarak katıldı. Özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunan Büyüktopçu “Ünlüler dünyası ne kadar pis bir dünyaymış bilseydim girmezdim” açıklamasında bulundu.

Ünlülerin ilişkileri üzerine açıklamalarda bulunan Büyüktopçu yaptığı açıklamada;

Bu ilişkileri ünlüler yaşadığı için ses getiriyor normal hayatta neler yaşanıyor görüyoruz. Sabah programlarında neler neler var görüyoruz. Tabii ünlüler de biraz daha çeki düzen vermeleri gerekir. Ben de beş senedir bu camianın içindeyim. Ben de her tarafa gidiyorum, kız arkadaşlarımla erkek arkadaşlarımla… Ben olduğum gibiyim kız arkadaşımla çekildiği fotoğrafları hikayeme de koyuyorum. Hiçbir zaman da ‘sevgili’ diye haber çıkmıyor. Ben başka kafalarda bir adamım. İhanete uğradım. Sevgili olarak değil, çok değer verdiğim arkadaşlarımın arkamdan bir laf bile söylemesi yüzüme gülüp arkamdan konuşması bu bile ihanettir. Bu olay bizim camiada çok.”

“Onur’un Elinden Bu İşi Al, Bana Ver”

Ünlü olmasının ardından kendisi hakkında konuşulanların kulağına geldiğini ifade eden Onur Büyüktopçu, açıklamasına şu sözlerle devam etti:

Biraz da insan ilişkileriyle ilgi bir şey… Bu yüzden ben biraz daha mesafeli oldum insanlara karşı. Hele ki ünlü olduktan sonra insanlar açığını yakalama peşindeki… Giydiğin kıyafet, takıldığın insanlar gittiğin mekanlar ne olursa olsun ünlülerin biraz daha çeki düzen vermesi gerekir. İki-üç senedir arkamdan neler çevrildiğini çok duydum. Benimle tanışan, görüşen sonra yapımcıma gidip ‘Onur’un elinden al bu işi, bana ver’ diyen bir sürü insan da var, yok değil. Benim kulağıma geliyor bunlar ama ben susmayı tercih ediyorum. Herkesin ayıbı kendine!

O insanları gördüğüm zaman selam veriyorlar bana kafamı çeviriyorum. ‘N’aber Onur’ diyor sadece kafa selamı veriyorum o kadar. Anlıyordur herhalde. Çok varmış o tarz insanlar bilseydim ünlü falan olmak istemezdim. Ne kadar pis bir dünya herkes birbirinin kuyusunu kazma peşinde. Ben kendimi terbiye etmeye çalışan bir adamım. Yok mu içimde, kıskançlıklarım var, insani bir takım şeylerim var ama iyi insan olmaya gayret gösteriyorum, bu devir de bu dünyada bu gerçekten çok zor.”

Eski Fotoğraf Açıklaması

5e451d53c03c0e16c84bff6c

Sosyal medyada gündeme gelen eski bir fotoğrafının sorulması üzerine “Bu fotoğraftaki kişi benim. Mezuniyet fotoğrafım. 16 yaşımdayım burada. Burnum estetikli bunu daha önce de söyledim, çok büyüktü küçülttürdüm. Daha 16- 17 yaşımda olduğum için böyle çıkmış ben de yok bu fotoğraf. Ne kadar masummuşum, hüzün var gözlerimde. Şu an 38 yaşımdayım…” dedi.

Onur Büyüktopçu Instagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler