Ana SayfaDedikoduÇağatay Ulusoy Serenay Sarıkaya'yı Reddetti!

İlgili Postlar

Çağatay Ulusoy Serenay Sarıkaya’yı Reddetti!

Bir dönemler yaşadıkları aşkla gündemden düşmeyen Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya ikilisi son dönemlerde kulislerde dolaşan bir haberle gündemde. İddialara göre uzun bir süredir ekran karşısında olamayan Serenay Sarıkaya Çağatay Ulusoy’dan veto aldı. Çağatay Ulusoy Serenay Sarıkaya’yı reddetti.

Dizi Aşkı Gerçek Oldu

2013 senesinde Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Medcezir dizisinde birlikte rol alan Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy arasındaki dizi aşkı kısa bir süre sonra gerçek olmuştu. Dizi setinde tanışan ikili birbirlerine aşık olmuş ve mutlu bir birlikteliğe başlamıştı. Ancak hem dizide, hem de gerçek hayatta birbirine çok yakışan çiftin ilişkisi sadece iki yıl sürmüştü.

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya Aşkı Tam Gaz Devam Ediyor.

Serenay Sarıkaya Aşk Üçgenine Mi Girdi?

Kerem Bursin’le üç buçuk yıllık ilişkisini geçtiğimiz sene sonlandıran Serenay Sarıkaya‘nın adı yeniden Çağatay Ulusoy’la anılmaya başlamıştı. Aynı dönemde Çağatay Ulusoy’un Duygu Sarışın’dan ayrılması ve sosyal medyadan yeniden Sarıkaya’yı takip ederek fotoğraflarını beğenmesi de iddiaları güçlendirmişti.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Çağatay Ulusoy Serenay Sarıkaya’yı Reddetti!

Son dönemlerde Cem Yılmaz’la olan ilişkisiyle gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya bu nedenle Çağatay Ulıusoy vetosuna takıldı. Kulislerde dolaşan dedikodulara göre yeni bir proje için yapımcılarla görüşen Çağatay Ulusoy’a rol arkadaşı olarak eski sevgilisi Serenay Sarıkaya önerildi. Ancak Çağatay Ulusoy Sarıkaya’nın son dönemlerde özel hayatıyla çok fazla gündemde olduğunu ve bu durumun kendisine de projeye de zarar vereceğini belirterek teklifi net bir şekilde reddetmiş.

Çağatay Ulusoy Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler