Ana SayfaÜnlülerCan Yaman'a Hayranından Şok Suçlama..

İlgili Postlar

Can Yaman’a Hayranından Şok Suçlama..

Yakışıklı oyuncu Can Yaman’a, kadın hayranından gelen bomba suçlama iddiası Magazin Haberleri‘ni karıştırdı..Bir gece kulübünde karşılaştığı oyuncu Can Yaman ile fotoğraf çektirdikten sonra masasına geri dönen kadın hayranını video çektiğini gördükten sonra önce mekandan kovdurtmak istediği sonrasında ise darp ettiği iddiası gündeme geldi. Konunun tüm Detayları Haberimizde..

‘Beraber yaşayabiliriz’ diyen sunucuya Can Yamandan yanıt!

Can Yaman’a Hayranından Şok Suçlama..

Son zamanlarda gerek yuriçinde gerekse yurtdışındaki popüleriterliği gittikçe artan ünlü oyuncu Can Yaman, Ortaköy’deki bir gece kulününde kadın hayranıyla tartıştı. Gizlice görüntülendiğini düşünen yakışıklı oyuncu önce kadın hayranını kulübden çıkartmak istedi sonra da darp ettiği iddia edildi. Gece sonunda olay sonrası karakolun yolunu tutan kadın Can Yaman’dan şikayetçi oldu.

Can Yaman Kimdir?

Can Yaman ile ilgili görsel sonucu

Kadın Hayranından Rahatsız Oldu!

Sabah haberin Günaydın köşesinden Dilek Yaman’ın yaptığı özel haber göre, yakışıklı  oyuncu Can Yaman, 22 Kasım tarihinde, Ortaköy’de olan ünlü bir mekandaydı. Yapılan iddiaya göre aynı mekanda olan Çiğdem Gökaşan isimli genç hayran, Can Yaman’ı görünce beraber fotoğraf çektirmek istedi. Kadın hayranının isteğini geri çevirmeyen ünlü oyuncu, fotoğraf çekilme sırasında kendisine fazla sarılan kadından rahatsız oldu ve hayranının elini ensesinden atarak kendisinden uzaklaştırmak istedi.

Can Yaman ile ilgili görsel sonucu

Kadın Hayranını Darp Etti!..

Uzaklaştırılan kadın hayran kendi bulunduğu masasına döndükten sonra bu defa da eğlenirken  video çekmeye başladı. Kendisini videosunu çekildiğini düşünen Can Yaman, bu durumdan da rahatsız oldu. Bir müddet sonra kadın hayranın bulunduğu masaya giden iki mekan görevlisi, genç hayranı ve yanındakileri kulübden ayrılmaları için uyardı. Hemen sonrasında genç kadın, oyuncu Can Yaman’ın yanına giderek “Sizi biz ünlü ettik. Şimdi mekandan mı attırıyorsun?” sözleriyle sitem ederken Can Yaman, genç hayranının elini tutup kıvırdı. Gece sonunda  karakola giderek şikayetçi olan kadın hayranın ihbarı sonrasın da olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler