Ana SayfaÜnlülerMüslüm Gürses Ölümünün 7. Yılında Kuranı-ı Kerim Ve Eserleriyle Anıldı..

İlgili Postlar

Müslüm Gürses Ölümünün 7. Yılında Kuranı-ı Kerim Ve Eserleriyle Anıldı..

Arabesk şarkılarının unutulmaz sanatçısı Müslüm Gürses ölümünün 7’nci senesinde kabrinin başında Kur’an-ı Kerim okunarak ve herkes tarafından en sevilen şarkıları dinlenilerek anıldı. Detaylar Haberimizde..

Müslüm Gürses ve Muhterem Nur Aralarındaki Yaş Farkına Rağmen Destansı Aşkları!

Müslüm Gürses Ölümünün 7. Yılında Saygıyla Alındı..

Ünlü sanatçı Müslüm Gürses vefatının 7’nci yılında mezarın da Kur’an-ı Kerim okunarak ve en sevilen şarkıları dinlenilerek bugün anıldı. Merhum Müslüm Gürses’in eşi Muhterem Nur yoğun bakımda olduğu için anma törenine katılamadı.

“Seni unutmayacağız, Müslüm Baba sevgisi hiç bitmez”

Sevenlerinin Müslüm Baba ismi ile hitap ettiği, arabesk şarkılarının unutulmaz sesi 7. yıl dönümüne sevenleri geceden hazırlanmaya başladı..Hayranları  Zincirlikuyu Mezarlığı’nda bulunan Müslüm Gürses’in mezarına al bayrak serdi.

Kuran-ı Kerim okutan hayranlar, ayrıca “Seni unutmayacağız, Müslüm Baba sevgisi hiç bitmez” yazılı atkı takarak en sevdikleri Müslüm Gürses eserlerini dinlediler.

Müslüm Gürses kimdir?

Müslüm Gürses vefatının 7. yılında mezarı başında anıldı, System.String[]

“Hiçbir Zaman Unutmadık, Unutmayacağız.”

Ölümünün  7’nci yılında yalnız bırakmadığını ve hep yanında olacağını söyleyen Ahmet Özayan, “7 seneyi dolduruyoruz. Hiçbir zaman unutmadık, unutmayacağız. Sözün bittiği yerdeyiz. Kalabalığı görüyorsunuz. Bu alem bu kralı hiçbir zaman unutmayacak. Acımız ilk günkü gibi devam ediyor. Mekanı cennet olsun. Biz hep onun yanındayız. Hafta sonları da toplanıp yanına gidiyoruz. Her hafta Kuran-ı Kerim okutuyoruz. Devamlı da okutmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Müslüm gürses ile ilgili görsel sonucu

“Geceden Buraya Geldik.”

İl dışından da pek çok insanın anma programına geldiğini ifade eden Şenol Çetin, “Geceden buraya geldik. Müslüm Babamıza pankart yaptık. Pankart için geldik. Biz buraya her Pazar geliyoruz. Burada bir aile olduk. Tek aşk Müslüm baba. Herkesten Allah razı olsun müslümcülük unutulmadı unutulmayacak. Bugün tam 7 sene oldu. Kandillerde de geliyorum. Sadece ben değil tüm arkadaşlarım geliyor. Bugün için şehir dışından birçok arkadaşımız geldi” sözlerini iletti.

Müslüm gürses ile ilgili görsel sonucu

Muhterem Nur Kimdir?

“Tek Aşk Müslüm Baba O Yüzden Her Sene Geliyorum.”

Züreyha Özdemir, Müslüm babayı mezarı başında anmaya Fatih’den geldi ve
Gürses’i mezarı başında anmaya Fatih’ten gelen Züreyha Özdemir, “Müslüm babamızın 7’nci senesi olduğu için buradayız. Onu çok seviyoruz. Sevenlerine selam olsun. Tek aşk Müslüm baba o yüzden her sene geliyorum. Fatih’ten geliyorum. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler