Ana SayfaDedikoduSürpriz Aşk! Murat Boz ile Deren Talu Aşk Mı Yaşıyor?

İlgili Postlar

Sürpriz Aşk! Murat Boz ile Deren Talu Aşk Mı Yaşıyor?

Magazin Gündemine bomba gibi düşen bir aşk, kulislerde konuşuluyor. Yılın aşkı diye tabir edilebilicek türden haber ise şarkıcı Murat Boz ile Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu yakınlaşması. Detaylar Haberimizde..

Murat Boz, “Murat Evde Üstü Çıplak Geziyor” Diyen Caroline Yılmaz’ı Yalanladı

Sürpriz Aşk! Murat Boz ile Deren Talu Aşk Mı Yaşıyor?

Ünlü şarkıcı ve O ses Türkiye jüri üyesi Murat Boz ile Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu’nun katıldıkları mimar Efe Kesgün’ün doğum günü partisinde yakınlaştığı öne sürüldü.

Murat Boz Kimdir?

Deren Talu, Kerim Sabancı Aşkı Şok Gelişme İle Gündemde!

Geçtiğimiz haftalarda Deren Talu’nun bir süre önce gönlünü ünlü iş adamı Kerim Sabancı’ya kaptırdığı iddia edilmişti. Beraber aşk yaşadıkları iddia edilen çift aşkları hakkında herhangi bir açıklama yapmasalar da bu durum kulislerde konuşuluyordu.

Annesi ünlü sunucu Defne Samyeli ile doğum günü partisine katılan Deren Talu, ortak arkadaşları aracılığıyla şarkıcı Murat Boz’la tanıştığı konuşuluyor.

Deren Talu kimdir?

Deren Talu

Ünlü İkili Aşklarını Gizli Tutacaklar!..

Doğum günü partide birlikte zaman geçiren ünlü ikili arkadaşlıklarını ileri noktaya taşıdıkları iddia ediliyor. Yeni bir aşka başlayan Murat Boz ve Deren Talu’nun birlikteliklerini bir süre gizli tutma kararı aldıkları öne sürülüyor.

murat boz ile ilgili görsel sonucu

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler