Ana SayfaÜnlülerDeren Talu, Kerim Sabancı Aşkı Şok Gelişme İle Gündemde!

İlgili Postlar

Deren Talu, Kerim Sabancı Aşkı Şok Gelişme İle Gündemde!

Defne Samyeli’nin büyük kızı Deren Talu’nun bir süre önce gönlünü ünlü iş adamı Kerim Sabancı’ya kaptırdığı iddia edilmişti. Birlikte oldukları iddia edilen çift aşkları hakkında herhangi bir açıklama yapmasalar da birlikte görüntülendikleri iddia edilmişti. Deren Talu ve Kerim Sabancı Aşkı Şok Gelişme İle Gündemde!

Deren Talu çıplak fotograf

Aşkları Olay Oldu!

Cem Yılmaz’la 1.5 yıl aşk yaşayan Defne Samyeli’nin büyük kızı Deren Talu, az bir zaman önce aşk yaşamaya başladığı Kerim Sabancı ile yollarını ayırdığı iddia edildi. 2019’un son gününde yılbaşı gecesi bir mekan çıkışında Deren Talu, Kerim Sabancı ile beraber görüntülendi. Kalbini Sabancı’ya kaptıran Deren, kısa bir süre önce de tartıştıktan sonra ayrılma kararı almışlardı. Defne Samyeli’nin 23 yaşındaki kızı Deren Talu, Sabancı ilişkisinde yeni bir iddia gündeme geldi.  Deren Talu’nun 20 gün önce tartışıp ayrıldıktan sonra tekrar Kerim Sabancı ile aralarındaki buzları erittiği öğrenildi. Uzak mesafe yüzünden ayrılıp barışmaları magazin dünyasının gündemine oturdu.

deren-talu-kerim-sabanci-aski-sok-gelisme-ile-gundemde

Deren Talu ve Kerim Sabancı Aşkı Şok Gelişme İle Gündemde!

Defne Samyeli’nin büyük kızı Deren Talu’nun bir süre önce gönlünü ünlü iş adamı Kerim Sabancı’ya kaptırdığı iddia edilmişti. Birlikte oldukları iddia edilen çift aşkları hakkında herhangi bir açıklama yapmasalar da birlikte görüntülendikleri iddia edilmişti. Deren Talu ve Kerim Sabancı Aşkı Şok Gelişme İle Gündemde! New York bir şirkette çalışan Kerim Sabancı, işi nedeniyle İstanbul’a çok az gelebiliyor. Bu durum, İstanbul’daki Deren Talu’yu rahatsız ettiği için böyle bir karar verdikleri söyleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler