Ana SayfaÜnlülerEvleneceklerini İlan Eden Sevda Demirel İle Doruk Doğrusöz Ayrıldı

İlgili Postlar

Evleneceklerini İlan Eden Sevda Demirel İle Doruk Doğrusöz Ayrıldı

Geçtiğimiz aylarda aşk yaşamaya başlayan ve çok kısa bir süre sonra evlenmeye karar veren Doruk Doğrusöz ve Sevda Demirel bugün yollarını ayırdılar..Sevda Demirel ayrılık hakkında neler söyledi. Detaylar Haberimizde..

Sevda Demirel ve Doruk Doğrusöz Nişan Alışverişi Yaptı!

Evleneceklerini İlan Eden Sevda Demirel İle Doruk Doğrusöz Ayrıldılar!

İşte Benim Stilim moda yarışmasıyla üne kavuşan ve sonrasında ameliyatsız cinsiyet değiştirme sürecine giren ve yeni adıyla Doruk Doğrusöz olan Neslihan Doğrusöz, geçtiğimiz  aylarda ünlü şarkıcı Sevda Demirel ile birlikte olmaya başlamışdı. Ünlü ikili çok kısa sürede evlilik kararı alarak herkesi şaşırtmışken ünlü çiftden bugün kötü haber geldi.

Doruk Doğrusöz Kimdir?

Doruk Doğrusöz ile Sevda Demirel ayrıldı ile ilgili görsel sonucu

Birbirlerine karıcım kocacım diye hitap ederek ilişkilerini sosyal medya hesaplarından da yoğun bir biçimde yaşayan ünlü ikili yollarını ayırma kararı aldı.

Sevda Demirel: “Üzerimize Çok Geldiler”

Geçtiğimiz ay 14 Şubat’ta nişan yapacaklarını açıklayan fakat  vazgeçen Sevda Demirel, bitmiş ilişkisinin sonrasında ilk kez konuştu.

“Sosyal medyada üzerimize çok geldiler. Doruk çok iyi bir insan. Bir süre yalnız kalmaya ihtiyacım var” ifadeleriyle açıklama yapan ünlü şarkıcı ayrıldığını duyurdu.

Birlikte Olan Tüm Fotoğrafları Kaldırdılar!..

Ünlü Çift programda davullu zurnalı düğün yapacaklarını açıklamış hatta nişan kıyafetlerini bile diktirmişlerdi. Sosyal medya hesaplarından birlikte olan tüm fotoğraflarıda silen ünlü ikili, ilişkilerini sosyal medyada çok göz önünde yaşayan bir çiftdi.

Sevda Demirel kimdir?

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler