Ana SayfaDedikoduSevda Demirel ve Doruk Doğrusöz Nişan Alışverişi Yaptı!

İlgili Postlar

Sevda Demirel ve Doruk Doğrusöz Nişan Alışverişi Yaptı!

Doruk Doğrusöz ile yaşadığı aşkla bir süredir gündemden düşmeyen Sevda Demirel daha öncesinde ilişkisinde çok mutlu olduğunu ve evlenebileceğini açıklamıştı. Çiçeği burnunda çiftimiz görüşüne göre bu açıklamayı haklı çıkarmak için kolları sıvadı. Sevda Demirel ve Doruk Doğrusöz nişan alışverişi yaptı.

Eleştirileri Başını Ağrıtıyor!

Geçtiğimiz sene Amerika’da evlenen yeğenini “İki erkeğin evlenmesi midemi bulandırıyor.” sözleriyle eleştiren ve haberi öğrendiğinde Antidepresan kullandığını dile getiren Demirel’in yaklaşık bir buçuk ay önce Doruk Doğrusöz’le başlayan ilişkisi gündeme bomba gibi oturdu. Yaptığı haksız eleştiriler nedeniyle sosyal medyadan tepki alan Demiral ise yaptığı açıklamalarda kimsenin ne düşündüğünü umursamadığını dile getirdi.

Sevda Demirel: Sevgilim İbne Değil Tecrübe Etmek İsteyen Varsa Gelsin

Sevda Demirel’in Annesinden Çarpıcı Açıklamalar

Kızının ilişkisini haberlerden öğrenen ve sonrasında hastaneye kaldırıldığını açıklayan Sevda Demirel’in annesi “Benim kızım duygu durum bozukluğu yasıyor olmalı. En son ilişkisinden sonra bavulunu toplayıp her şeyini bırakıp gitti. Kendini yalnızlığa itti. Panik atak oldu. Şimdi bir travma daha geçirip üzülmesini istemem. Bu yüzden ben bu ilişkiye cinsel bazdan değil kızım böyle bir ilişkiye hazır değil bu yüzden de karşıyım. Onun üzülüp yıpranmasını bir anne olarak istemem. Haberi okuyunca bayılmışım. Komşularım ambulans çağırmış gözümü hastaneye açtım Kızıma bavulunu topla Almanya’ya geliyorsun dedim” açıklamasını yapmıştı.

“O Benim Şems’im, Ben De Onun Mevlana’sıyım

İlişki haberlerinden sonra Sevda Demirel hakkında açıklama yapan Doruk Doğrusöz eleştirilere “O benim Şems’im, ben de onun Mevlana’sıyım. Aşk dediğin şey seksten ibaret değildir. Öyle olsa genelevler tapınak olurdu.” sözleriyle yanıt vermişti. İlişkisinin neden bu kadar eleştirildiğine anlam veremediğini dile getiren Demirel ise ” Doruk da insanlara cinsel obje gibi bakarak birlikte olacak şahsiyetler değiliz. Biz öncelikle iki iyi dost, ev ve hayat ve de en önemlisi hayat arkadaşıyız. Bizi bu saatten sonra eğlenceli aşklar değil evlenilecek yaşlanılacak nefesler gerek.” sözleriyle dikkat çekmişti.

Doruk Doğrusöz Kimdir?

Sevda Demirel ve Doruk Doğrusöz Nişan Alışverişi Yaptı!

Daha bir hafta öncesine evlilik sorularına “Neden olmasın” yanıtını veren çift görünüşe göre hazırlıklara biraz erken başladı. Henüz bir buçuk aydır birlikte olan Doruk Doğrusöz ve Sevda Demirel çifti dün Nişantaşı’nda yüzük bakarken yakalandı. Evlilik kararı aldıklarını doğrulayan Demirel “Evlilik kararı aldığımız doğrudur. Ailelerimiz tanışacak. Davullu zurnalı bir düğün olacak. Davul zurna hayalimde olan bir şeydi.” açıklamasını yaptı.

Sevda Demirel Kimdir?

Sevda Demirel ve Doruk Doğrusöz Yüzük Baktı
Sevda Demirel ve Doruk Doğrusöz Yüzük Baktı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler