Ana SayfaKimdirGenco Özak Kimdir?

İlgili Postlar

Genco Özak Kimdir?

“Güvercin” dizisinin sevilen oyuncusu Genco Özak kimdir? Genco Özak kaç yaşında? Genco Özak dizileri neler? Genco Özak filmleri neler? Genco Özak aslen nereli? Genco Özak hangi burç? Genco Özak hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Genco Özak Kaç Yaşında? Genco Özak Aslen Nereli? Genco Özak Hangi Burç?

Genco Özak, 22 Kasım 1992 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Genco Özak, Akrep burcudur.

Genco Özak Kimdir?

Genco Özak eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Lise yıllarında tiyatroyla ilgilenmeye başlayan Genco Özak liseden mevzun olduktan sonra “Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü”nü kazanmıştır. Oyunculuk kariyerine tiyatrodan başlayan Genco Özak  2011 senesinde başrollerinde Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in yer aldığı “Çalgı Çengi” filminin ekibinde yer almıştır.

Ekranlardaki kariyerine ise 2014 senesinde Fox ekranlarında yayınlanan “Kocamin Ailesi” dizisiyle başlamıştır. Canlandırdığı “Can” karakteriyle kısa zamanda dikkatleri üzerine çeken Genco Özak 2016 senesinde başrollerinde Halit Egenç ve Bergüzar Korel’in yer aldığı” Vatanım Sensin” dizisinin kadrosunda yer almıştır. Bu diziyle büyük bir çıkış yakalayan Genco Özak aynı yıl “Kor” filmiyle beyaz perdedeki yerini almıştır. 2017 senesinde “Martıların Efendisi” filmiyle yeniden beyaz perdede izleyicisiyle buluşan Genco Özak, 2018 senesinde “Kaybedenler Kulübü 2” filminde yer almıştır. 2018 senesinde “Söz” dizisiyle ekran karşısına geçen Genco Özak, 2019 senesinde yayınlanmaya başlayan “Güvercin” dizisinde “Ökkeş Cibranoğlu” karakterini canlandırmaktadır.

Ökkeş Cibranoğlu Dizileri

  • 2019 – Güvercin
  • 2018 – Söz
  • 2016 – Vatanım Sensin
  • 2014 – Kocamın Ailesi

Ökkeş Cibranoğlu Filmleri

  • 2018 – Kaybedenler Kulübü2
  • 2017 – Martıların Efendisi
  • 2016 – Kor
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler