Ana SayfaKimdirYağmur Başkurt Kimdir?

İlgili Postlar

Yağmur Başkurt Kimdir?

“Sefirin Kızı” dizisinin sevilen oyuncusu Yağmur Başkurt kimdir? Yağmur Başkurt kaç yaşında? Yağmur Başkurt aslen nereli? Yağmur Başkurt filmleri neler? Yağmur Başkurt dizileri neler? Yağmur Başkurt hangi burç? Yağmur Başkurt hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Yağmur Başkurt Kaç Yaşında? Yağmur Başkurt Aslen Nereli? Yağmur Başkurt Hangi Burç?

Yağmur Başkurt, 1 Ocak 1995 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan genç oyuncu Yağmur Başkurt, Oğlak burcudur.

Yağmur Başkurt Kimdir?

Yağmur Başkurt eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Oyunculuğa olan ilgisi küçük yaşlara dayanan Yağmur Başkurt lise yıllarında çeşitli eğitimler almış ve amatör olarak tiyatroyla ilgilenmiştir. Liseden mevzun olduktan sonra “Kadir Has Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü”nü kazanan Yağmur Başkurt, okul yıllarında tiyatroya devam etmiştir.

Mevzun olduktan sonra da çeşitli oyunlarda sahne alan Yağmur Başkurt ekran karşısına ilk olarak 2018 senesinde Fox ekranlarında yayınlanan “Bizim Hikaye” dizisiyle geçmiştir. Ardından Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu’nn başrollerinde olduğu “Çarpışma” dizisinin kadrosunda yer alan genç oyuncu 2019 senesinde ekranlara gelmeye başlayan “Sefirin Kızı” dizisiyle izleyicileriyle buluşmaya devam etmektedir.

Yağmur Başkurt Dizileri

  • 2019 – Sefirin Kızı
  • 2019 – Çarpışma
  • 2018 – Bizim Hikaye
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler