Ana SayfaDedikoduMustafa Sandal: Defne Ne İstediğini Bilen Net Bir Kadın!

İlgili Postlar

Mustafa Sandal: Defne Ne İstediğini Bilen Net Bir Kadın!

Son dönemlerde Cem Yılmaz’la olan ayrılığı ile sık sık gündeme gelen Defne Samyeli herkesi şaşırtan bir ilişkiyle gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde Hakan Gence ile bir söyleşi yapan Mustafa Sandal “Defne ne istediğini bilen net bir kadın.” açıklamalarıyla gündeme damgasını vurdu. İşte Mustafa Sandal’ın Defne Samyeli hakkındaki açıklamaları;

Cem Yılmaz’la Barışacak Mı?

Cem Yılmazla bir buçuk yıllık ilişkisini geçtiğimiz sene Ekim ayında noktalayan Defne Samyeli ayrılık hakkında sessiz kalmayı tercih etmişti. İkilinin kıskançlık nedeniyle kavga ettiği gündeme gelse de taraflardan hiçbir açıklama gelmemişti. Geçtiğimiz ay yemek yediği ve ilişkilerini değerlendirdiği iddia edilen çiftin yeniden bir araya geleceği haberlerinin yalan olduğunun ortaya çıkması ikilinin sevenlerini oldukça üzmüş olsa da genel duruma baktığımızda Samyeli ve Yılmaz’ın kısa vadede bir araya gelmesi gibi bir durum söz konusu olmadığını söyleyebiliriz.

Defne Samyeli ve Cem Yılmaz Arasındaki Gerçek!

“Serenay’ın Fotoğraflarına Dalıyorum”

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli ayrılığının en şaşırtıcı noktası kuşkusuz ki Serenay Sarıkaya iddiaları olmuştu. Defne Samyeli’nin Serenay’ı kıskandığı ve ikilinin bu yüzden anlaşmazlık yaşadığı iddiaları yanıt bulmasa da, geçtiğimiz hafta İbrahim Selim’in sunuculuğunu yaptığı “Bu Gece” programına konuk olan Cem Yılmaz’ın kimseyi stalklamadığını söyledikten sonra “Serenay’ın fotoğraflarına dalıyorum.” açıklaması ikili arasında bir kıvılcım olduğunu akıllara düşürmüştü.

Defne Samyeli Kimdir?

Mustafa Sandal: Defne Ne İstediğini Bilen Net Bir Kadın!

“Hiçbir sır gizli kalmaz…” sözünün ne kadar doğru olduğunu bize hatırlatan 2020’den bu kadar büyük bir sır beklemiyorduk açıkçası. Bir dönemin gizemli aşıkları Defne Samyeli ve Mustafa Sandal‘mış. Görünüşe göre Mustafa Sandal “Bekar adamım çapkın olacağım” düşüncesinden önce gönlünü Samyeli’ne kaptırmış ancak terk edilmiş. Hakan Gencer’le bir söyleşi yapan ve aşk hayatından bahseden Sandal bir zamanlar Defne Samyeli ile aşk yaşadığını itiraf ederek “Defne ne istediğini bilen, net bir kadın. ‘Senin bakış açın ve modun buysa bana uymuyor’ dedi ve yapması gerekeni yaptı.” açıklamasıyla gündeme bomba gibi düştü. Ortaya çıkan bu gerçek hakkında Samyeli’den ise henüz bir açıklama gelmedi.

Mustafa Sandal Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler