Ana SayfaKültür ve SanatMüzikVeysel Mutlu Yeni Single Çalışmasıyla Müzik Severlerle Buluştu

İlgili Postlar

Veysel Mutlu Yeni Single Çalışmasıyla Müzik Severlerle Buluştu

Sosyal medyanı ünlü fenomeni Veysel Mutlu yeni single çalışmasıyla müzik severlerle buluşturdu. Çıkış yaptığı günden beri adından övgüyle bahsettiren Veysel Mutlu henüz 23 yaşında olmasına rağmen başarısıyla ilerleyen zamanlarda adından daha çok övgüyle bahsettirecek isimler arasında.

10 Saatte Rekor Kırdı

“Vay Delikanlı Gönlüm” şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan ve yediden yetmiş yediye Türkiye’deki herkesin sevgisini kazanan Veysel Mutlu’nun ilk projesi yayınlandıktan 10 saat sonra YouTube’da 1 milyon 200 bin kez izlenmiş ve en iyi trend videolar listesindeki yerini almıştı. Bu büyük çıkışla ses getiren Mutlu ise sosyal medyadan 640 bin takipçi kazanmıştı.

Mandalinacı Fenomene Film Teklifi Gelmeye Başladı!

Alçak Gönüllüğü Ve Yeteneğiyle Çok Sevildi

Geçtiğimiz sene  Bursa’da yaşayan  Karabıyık’ın pazarda satacağı ürünlere zabıtalar tarafından el konulan 96 yaşındaki Zeynep teyzeyi ziyaret eden Veysel Mutlu, Bursa Belediyesi’yle de görüşerek Zeynep Teyze’nin yeniden tezgah açmasına ön ayak olmuştu. Alçak gönüllü ve yardım sever tavırlarıyla bir kez daha kendini sevdiren sosyal medya fenomeni kendisine film teklifleri geldiğini doğrulamış ve gelen teklifleri değerlendireceğinin müjdesini de vermişti.

Veysel Mutlu Yeni Single Çalışmasıyla Müzik Severlerle Buluştu

Yaptığı çalışmalarla ses getiren genç fenomen ve şarkıcı Veysel Mutlu “Kaldı Yarına” adını verdiği yeni single albümünü 10 Ocak Cumartesi günü dinleyicileriyle buluşturdu. Şarkının sözlerinde Decrat, müzik ve aranjesinde BenBüdü  imzası bulunan “Kaldı Yarına” adlı şarkının klibi ise Ouuzo yönetmenliğinde Kartepe’de çekildi. Yılın en hit şarkılarına şimdiden aday gösterilen “Kaldı Yarına” dinleyicisi tarafından beğeniyle karşılandı.

Veysel Mutlu Kimdir?

Veysel Mutlu'dan Yeni Şarkı
Veysel Mutlu’dan Yeni Şarkı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler