Ana SayfaKültür ve SanatMüzikBaşak Çalık İkinci Single ile Coşturdu!

İlgili Postlar

Başak Çalık İkinci Single ile Coşturdu!

Henüz 16 yaşında olmasına rağmen pop müzik camiasında adından söz ettirmeyi başaran Başak Çalık İkinci Single ile Coşturdu!

Pop müziğin genç isimleri arasında yerini alan 16 yaşındaki Başak Çalık O Ses Çocuklar adlı programda sergilediği performans ile adını duyurmayı başarmıştı. Küçük yaşına rağmen başarılı bir performans sergileyen Çalık ikinci single parçasını da çıkardı.

Başak Çalık Kimdir?

Başak Çalık İkinci Single ile Coşturdu!

Genç yetenekler arasında kendine yer bulan Başak Çalık, İtalya’da organize edilen “Uluslararası Müzik Yarışması’nda Pop/Şan” kategorisinde birinci olarak adını duyurdu. Daha sonra “O Ses Çocuklar” programında sergilemiş olduğu başarılı ve dikkat çekici performansı ile taktirleri topladı.

Programın ardından ilk single çalışması olan “Bye Bye” ile müzik severlere kendisinden söz ettirmeyi başardı. Müzik çalışmalarına ara vermeden devam eden yetenekli şarkıcı Çalık, ikinci çalışması “No No No” ile Türk pop müziğine farklılık katmak istediğini belirtti. Daha 13 yaşında başladığı söz ve beste çalışmaları da enerjik ve renkli şarkısı “Bye Bye”ın ardından Başak Çalık’ın yeni şarkısı “No No No”nun da sözü ve müziği kendisine, düzenlemesi ise Alişan Göksu ait.

15 Yaşındaki Genç Yetenek Başak Çalık’tan İlk Merhaba!

Renkli dans sahnelerinin olduğu klibin yönetmen koltuğunda Silvyo Behmoaras yer alırken, adeta parti havası veren klipte Başak Çalık’a kalabalık bir dans grubu eşlik etti. İlgi çekici dans koreografisi ise Zafer Tunç tarafından hazırlandı.

Klibi buradan izleyebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler