Ana SayfaKültür ve SanatMüzik15 Yaşındaki Genç Yetenek Başak Çalık'tan İlk Merhaba!

İlgili Postlar

15 Yaşındaki Genç Yetenek Başak Çalık’tan İlk Merhaba!

Geçtiğimiz sene “O Ses Türkiye Çocuklar” yarışmasında sesiyle herkesi etkilemeyi başaran 15 yaşındaki genç yetenek Başak Çalık’tan ilk merhaba geldi. “Bye Bye” adını verdiği single albümle dinleyicisiyle buluşan Başak Çalık’ın renkli şarkısı dinleyicisinden yoğun ilgi gördü. İşte genç yetenek Başak Çalık’ın ilk projesi;

Güçlü Sesiyle Herkesi Etkiledi

Müziğe olan yeteneği 4 yaşındayken keşfedilen Başak Çalık, 2012 senesinde aldığı piyona eğitimiyle müzik kariyerinin çalışmalarına erken yaşta başlayan isimlerden. Geçtiğimiz sene “O Ses Türkiye Çocuklar” yarışmasında sesini duyurma fırsatı yakalayan genç yetenek hem izleyiciler, hem de jüri tarafından çok beğenilmişti.

Acun Ilıcalı, ‘O Ses Türkiye’ Canlandıran Çocuklar İçin Harekete Geçti!

Genç Yaşta Uluslararası Birincilik!

Yarışmada yakaladığı başaranın ardından geçtiğimiz sene İtalya’da düzenlenen “Uluslararası Müzik Yarışması”na katılan Başak Çalık, ülkemizi başarıyla temsil ederek “Pop/Şan” alanında birincilik elde etti. Genç yaşında elde ettiği başarıyla ön plana çıkan Başak Çalık, ilerleyen zamanlarda adından daha çok söz ettirecek gibi duruyor.

Yetenekleriyle Ön Plana Çıkıyor!

Başarısıyla ön plana çıkan ve Türk müziğine yep yeni bir soluk getirmek isteyen genç yetenek geçtiğimiz günlerde “Bye Bye” adını verdiği şarkısını tüm dijital müzik platformlarından dinleyicisiyle buluşturdu. Canlı ritminin yanı sıra renkli klibiyle de beğeni alan parçanın düzenlemeleri Alişan Göksuya ait. Sözü ve bestesi  Başak Çalık‘a ait olan “Bye Bye” parçası genç şarkıcının yeteneklerini de ön plana çıkardı.

Başak Çalık Kimdir?

15 Yaşındaki Genç Yetenek Başak Çalık’tan İlk Merhaba!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler