Ana SayfaDedikoduSıla ve Hazer Armani Evleniyor!

İlgili Postlar

Sıla ve Hazer Armani Evleniyor!

Yaklaşık bir buçuk senedir birlikte olan Sıla ve Hazer Armani’nin ilişkilerini bir sonraki evreye taşımak için hazır oldukları gündeme geldi. Dünya evine girmeye karar veren Sıla ve Hazer Armani evleniyor. Bugün düzenlenecek nikah törenine çiftin ailesi ve yakın dostları katılacak!

Skandal Sonrası Hızlı Toparlandı

Ahmet Kural’dan şiddet gördüğü gerekçesiyle mahkemeye başvuran Sıla bu süreçte sevenlerinden ve ünlü isimlerden çok destek görmüştü. Dava süreci ise oldukça olaylı geçti. Geçtiğimiz sene yaz ayında görülen duruşmada suçlu bulunan Kural’ın avukatı kararla ilgili itiraz etmişti. Mahkemenin taraflı karar aldığını açıklayan Ahmet Kural Sıla hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

Sıla, sevgilisi Hazer Amani İle İlk Paylaşımı

Sıla Aşka Yeniden Dedi

Yaşadığı zorlu süreçten sonra gönlünü bir süre kimseye açamayacağı düşünülen ünlü sanatçı, Kural’a olaylı ayrılığından bir süre sonra gönlünü Hazer Armani’ye kaptırmıştı. İlişkilerini saklama gereği duymayan çift birbirlerine olan aşklarını sosyal medyadan paylaştıkları fotoğraflarla da gözler önüne seriyordu. İlişkisi hakkında sorulan sorulara yanıtını veren Sıla ne kadar mutlu olduğunu “Keyfim çok yerinde. Kendimi hiç bu kadar dinç hissetmiyordum. Güzel bir şey yaşıyorum.” sözleriyle açıklamıştı.

Sıla Kimdir?

Sıla ve Hazer Armani Evleniyor!

Geçtiğimiz aylarda dünya evine girme kararı alan Sıla ve Hazer Armani çiftin bugün Nişantaşı’nda sade bir törenle evleneceği söyleniyor. Tören için 140 bin TL harcama yaptığı iddia edilen çiftin nikah töreni hakkında açıklama yapan Onur Baştürk, çiftin bugün Nişantaşı’nda bir mekanda dünya evine gireceğini ve düğünlerine sadece aileleriyle, yakın arkadaş çevrelerinin katılacağını açıkladı.

Hazer Armani Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler