Ana SayfaÜnlülerMurat Boz, "Murat Evde Üstü Çıplak Geziyor" Diyen Caroline Yılmaz'ı Yalanladı

İlgili Postlar

Murat Boz, “Murat Evde Üstü Çıplak Geziyor” Diyen Caroline Yılmaz’ı Yalanladı

Şarkıcı Caroline Yılmaz, Tv8,5 daki kendi sunduğu programında, komşu olduğu şarkıcı Murat Boz’un evde sürekli yarı çıplak gezdiğini söylemesi Magazinde gündem oluşturdu. Murat Boz’dan ise Caroline Yılmaz’ın bu açıklamalarına jet hızında yanıt geldi. Tüm Detaylar Haberimizde..

Murat Boz Aslı Enver’i Sildi!

Murat Boz, “Murat Evde Üstü Çıplak Geziyor” Diyen Caroline Yılmaz’ı Yalanladı..

Tv8,5 ekranlarında Caroline Show  isimli progranı düzenleyip sunan şarkıcı Caroline Yılmaz, konukları ile birlikte içten bir şekilde sohbet ederken birden komşusu olduğu şarkıcı Murat Boz’un evdeki hallerinden bahsetti.

Murat Boz Kimdir?

Caroline Yılmaz: “Üstü Çıplak Dolaşıyor”

Şarkıcı Caroline Yılmaz, programdaki konuklarıyla sohbet ederken; 17’inci katta olduğunu hatta gizli bir hayranının sürekli kendisine drone gönderdiğini anlatırken konu birden komşuluğa geldi.

Caroline Yılmaz, şarkıcı Murat Boz ile komşu olduğunu söyleyerek; “Murat Boz’un ev hallerine çok sık şahit oluyorum. Evde sık sık arkadaşlarıyla parti veriyor. Üstü çıplak dolaşıyor, buzdolabının kapısını açıp elma alıp yiyor. Sonra kahve içiyor, geriniyor, esniyor”  ifadelerini kullandı.

Murat boz ile ilgili görsel sonucu

 

Murat Boz: “Baştan Sona Yalan”

Instagram hesabından jet hızlıyla konuyu yalanlayan Murat Boz’un paylaşımı;

 

Caroline Yılmaz: “Kırgınlık Olmasın Biz Böyle İnsanlar Değiliz”

Şarkıcı Murat Boz’un hakkındaki çıkan haberleri yalanlamasıyla hemen sonra sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yapma gereği duyan Caroline Yılmaz ise paylaşım yaptı;

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler