Ana SayfaÜnlülerMustafa Sandal konserinde İzel'e büyük sürpriz

İlgili Postlar

Mustafa Sandal konserinde İzel’e büyük sürpriz

Mustafa Sandal önceki akşam Bostancıda konser verdi.İzleyenler arasında İzel de vardı.Sahneye davet edilen İzelin hayali gerçek oldu.Meslektaşına büyük sürpriz yapan Sandal,sahnede yürüyen İzelin peşinden koştu. İzel yıllardır Sandalın, Jest Oldu Klibinde podyumda yürüyen ve Sandalın peşinde koştuğu kadına özendiğini belirtiyordu.

Bostancı Gösteri Merkezi, önceki akşam dev bir isme evsahipliği yaptı. Unutulmaz bir konser veren Mustafa Sandal sevenleriyle buluştu. Sahnesine konuk ettiği şarkıcı İzeli de davet ederek hayalini gerçekleştirdi.

Sandal, İzel’in peşinden koştu

Ünlü isim sahnesine aldığı İzel’in peşinden koşarak Jest Oldu şarkısını seslendirdi. Sandala İzel de podyumda yürür gibi yaparak eşlik etti. İzel, Mustafa Sandalın Jest oldu şarkısının klibinde oynayan, Türkiye eski güzeli Duygu Dikmenoğluna yıllarca özendiğini ve podyumda yürürken Mustafanın kendisine serenad yaptığını hayal ettiğini ifade ediyordu.

Birlikte Seslendirdiler

Mustafa Sandal, yıllar önce İzele verdiği iki hit şarkı Emanet ve Eyvallahı seslendirdi.İki ünlü isim de böylece 23 yıl sonra aynı sahnede buluşmuş oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler