Ana SayfaÜnlülerCem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya çiftinden Demet Akalın'a yanıt

İlgili Postlar

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya çiftinden Demet Akalın’a yanıt

Popçu Demet Akalın, önceki akşam Okan Kurt, Deha Bilimlier ve Aslı Bilimlier ile birlikte Cem Yılmaz’ın stand-up şovunu izlemeye gitmişerlerdi.  Çıkışta Cem Yılmaz’ın gösterisini çok beğendiğini dile getiren Demet Akalın, komedyenin sahnede magazin muhabirlerinden bahsettiğini söyledi.  Akalın, “Serenay’ı da, Cem’i de çok seviyorum. Evlenirlerse sahneye bedavaya çıkarız” ifadelerini kullanmıştı. Bu açıklamaya sessiz kalmayan Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya çifti Demet Akalın’a yanıt verdi.

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın’ın Polemiği Takipçi Arttırdı!

Demet Akalın’ın Acı Günü..Teyzesini Kaybetti!..

Cem Yılmaz: Bizim haberimiz yok senin haberin var mı Serenay

Oyuncu Serenay Sarıkaya ile sevgilisi Cem Yılmaz, önceki akşam Levent’teki bir mekan çıkışı objektiflere yansıdı. Cem Yılmaz, geçtiğimiz günlerde Demet Akalın’ın, “Serenay ile Cem evlensin bedavaya sahne alırım” açıklamasını hatırlatan muhabirlere “Haber vereceğiz” şeklinde yanıt verdi.  Çıkışta neşeli halleriyle dikkat çeken çift, basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti.  Yaz aylarında evlenecekleri konuşulan çiftten Cem Yılmaz, çıkan haberleri, “Bizim haberimiz yok. Serenay senin haberin var mı?” diyerek yalanladı.

Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz İlişkisi Hakkındaki Soruları Yanıtlamadı!

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya çiftinden Demet Akalın’a yanıt

Popçu Demet Akalın, önceki akşam Okan Kurt, Deha Bilimlier ve Aslı Bilimlier ile birlikte Cem Yılmaz’ın stand-up şovunu izlemeye gitmişerlerdi.  Çıkışta Cem Yılmaz’ın gösterisini çok beğendiğini dile getiren Demet Akalın, komedyenin sahnede magazin muhabirlerinden bahsettiğini söyledi.  Akalın, “Serenay’ı da, Cem’i de çok seviyorum. Evlenirlerse sahneye bedavaya çıkarız” ifadelerini kullanmıştı. Muhabirlere “Haber vereceğiz” şeklinde Demet Akalın’ın yanıtına cevap vermiş oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler