Ana SayfaÜnlülerSerenay Sarıkaya, Cem Yılmaz İlişkisi Hakkındaki Soruları Yanıtlamadı!

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz İlişkisi Hakkındaki Soruları Yanıtlamadı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz 1 yıldır Defne Samyeli ile ilişki yaşamış ve yakın bir zamanda ilişkilerini bitirmişlerdi. Ardından Cem Yılmaz ın adı Serenay Sarıkaya ile anılmaya başlandı. İlk başlarda dedikodu olarak anlaşılan Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz aşkı çok geçmeden kanıtlandı. Serenay Sarıkaya ile ilk kez Levent’teki evinin önünde görüntülenen komedyen Cem Yılmaz, önceki gün ofisinden çıkarken objektiflere takılmıştı. Serenay Sarıkaya ise yüzü olduğu markanın tanıtımında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Oyuncu, Bergen filmi için, Bergen’in yaşadığı yeri ziyaret edeceğini söyledi. Sarıkaya, Cem Yılmaz ile ilgili soruları ise yanıtlamak istemedi.

Cem Yılmaz Kimdir?

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya Yine Yakalandı!

Serenay Sarıkaya: Ailesi İle Görüşme Fırsatım Olacak!

Serenay Sarıkaya üç yıldır, Head & Shoulders markasının yüzü. Markanın yeni ürün tanıtım lansmanında basın mensupları ile sohbet eden Sarıkaya, Alice Müzikali ve Bergen filminden konuşurken, konu Cem Yılmaz’a gelince, soruları yanıtlamadı. Alice Müzikali’ne devam eden Sarıkaya, Bergen filmi için çalışmalara başladığını, Bergen’in yaşadığı yere gideceğini söyledi, Sarıkaya “Yaşadığı yeri ziyaret edip, ailesiyle görüşme fırsatım olacak. Henüz o aşamaya gelmedik, şan derslerine başladım.”

Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz İlişkisi Hakkındaki Soruları Yanıtlamadı!

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz İlişkisi Hakkındaki Soruları Yanıtlamadı!

Serenay Sarıkaya yüzü olduğu markanın tanıtımında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Oyuncu, Bergen filmi için, Bergen’in yaşadığı yeri ziyaret edeceğini söyledi. Sarıkaya, Cem Yılmaz ile ilgili soruları ise yanıtlamak istemedi. Projenin hakkını vermek istediğini belirten Sarıkaya, muhabirlerin ‘Küçücüğüm’ şarkısını hatırlatarak Cem Yılmaz’ı sormasına ise “Ekip arkadşlarıma haksızlık olmasın. Burada başka amaç için beraberiz, işin önüne geçsin istemem” diyerek soruları yanıtsız bıraktı.

cem-yilmaz-ve-serenay-sarikaya-aski-tam-gaz-devam-ediyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler