Ana SayfaÜnlülerSerenay Sarıkaya İmajı ile Tekrar Gündeme Geldi!

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya İmajı ile Tekrar Gündeme Geldi!

Şubat ayında bir süredir birlikte olduğu ortaya çıkan Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz çifti basına yakalanmamak için çeşitli önlemler alsa da ikili birlikte görüntülenmekten kaçamamıştı. Geçtiğimiz gün baş başa akşam yemeği yiyen çift mekan çıkışı kameralara yakalanınca Cem Yılmaz’dan Serenay Sarıkaya’ya serenat gelmişti. Şimdi ise Bir süredir magazin gündeminden düşmeyen Serenay Sarıkaya son halini Instagram hesabından paylaştı. Güzel oyuncu yeni tarzıyla takipçilerinden tam not aldı.

Cem Yılmaz Kimdir?

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya Yine Yakalandı!

Yine Çok Konuşuldu!

Bir süredir magazin gündeminden düşmeyen Serenay Sarıkaya son halini Instagram hesabından paylaştı. Güzel oyuncu yeni tarzıyla takipçilerinden tam not aldı. Cem Yılmaz ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen ve son günlerin en çok konuşulan isimlerin başında gelen Serenay Sarıkaya mavi elbisesiyle paylaştığı pozu takipçileri tarafından binlerce beğeni ve yorum aldı. Saç modeli ile de dikkat çeken Sarıkaya’ya takipçilerinden güzel yorumlar aldı.

Serenay Sarıkaya İmajı ile Tekrar Gündeme Geldi!

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Serenay Sarıkaya İmajı ile Tekrar Gündeme Geldi!

İlişkileri ortaya çıktıktan sonra gitikleri mekanlarda telefonları kontrol altına aldırdığı iddia edilen Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya çifti ilişkilerini gözlerden uzak yaşıyor. İlişkisiyle ilgili konuşmak istemeyen Sarıkaya ise çeşitli önlemlerle basından kaçmaya çalışıyor. Artık her zaman gittiği kafe ve AVM’lerden uzak duran ünlü oyuncu bir mekana gideceği zaman araç mekana sıfır yanaşmadığı tekdirde aracından da inmiyor. Şimdilerde ise gündemde olan Serenay Sarıkaya mavi elbisesiyle paylaştığı pozu takipçileri tarafından binlerce beğeni ve yorum aldı.

Cem Yılmaz'dan Serenay Sarıkaya'ya Serenat!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler