Ana SayfaÜnlülerSinan Akçıl'dan Emrah Açıklaması!

İlgili Postlar

Sinan Akçıl’dan Emrah Açıklaması!

Ünlü söz yazarı şarkıcı Sinan Akçıl’ın, eşi Burcu Kıratlı ile birlikte bir dönem Aşk ve Mavi dizisinde baş rolü paylaşan şarkıcı Emrah hakkında yaptığı açıklamalar sosyal medyada büyük bir tartışmaya neden oldu. Sinan Akçıl, Maslak’ta objektiflere yansıdı. Akçıl, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Sinan Akçıl Kimdir?

Emrah Kimdir?

Sinan Akçıl, “Ben gereken cevabı verdim”

Burcu Kıratlı ile Aşk ve mavi dizisinde rol paylaşan Emrah hakkında Sinan Akçıl, zehir zemberek sözler söyledi. Şarkıcı Emrah’ın sette bulunan hemen hemen herkesin kalbini kırdığını söyleyen ünlü söz yazarı Sinan Akçıl, Emrah hakkında duyduğu şeylerden sonra görüşmeyi kestiğini dile getirdi. Emrah ile sosyal medya üzerinden kavgaya tutuşan şarkıcı Sinan Akçıl, önceki akşam Maslak’ta görüntülendi.  Gazetecilerin, “Emrah size çok ağır sözler kullandı. ‘Yalancı ve çulsuz’ diyerek sosyal medyada gündem yarattı. Neler söyleyeceksiniz?” sorusuna Akçıl, “Ben gereken cevabı verdim. Bu açıklamalardan sonra konuşmanın alemi yok. Biz yıllar önce buluştuk. O gün de kendisini çok sevmiştim ve hakkında çok güzel şeyler yazmıştım. ”

Burcu Kıratlı ile aşk yaşayan Sinan Akçıl'dan Emrah açıklaması: Duyduğum şeylerden sonra... - Magazin haberleri

Sinan Akçıl’dan Emrah Açıklaması!

Ünlü söz yazarı şarkıcı Sinan Akçıl’ın, eşi Burcu Kıratlı ile birlikte bir dönem Aşk ve Mavi dizisinde baş rolü paylaşan şarkıcı Emrah hakkında yaptığı açıklamalar sosyal medyada büyük bir tartışmaya neden oldu. Sinan Akçıl, Maslak’ta objektiflere yansıdı. Akçıl, konuyla ilgili açıklama yaptı.  Sinan Akçıl, “Ondan sonra böyle tatsız bir hale geldi olaylar. ‘Yalancı’ dedi. ‘Çulsuz’ dedi. Bunlar komik şeyler. Bunların doğru olmadığını bütün Türkiye biliyor. Canı sağ olsun. Adının önünde ‘Küçük’ var ama benim hala büyüğümdür.”

Sinan Akçıl ve Emrah sosyal medyada birbirine girdi: Senin bana beste vermeye çapın yetmez

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler