Ana SayfaÜnlülerErsin Korkut'a Kötü Haber!

İlgili Postlar

Ersin Korkut’a Kötü Haber!

Survivor’ın 17. yeni bölümünde yarışmacılar bu akşam ödül oyunu için mücadele etti. Survivor 2020’nin ikinci iletişim ödülü oyununda iki takım yarışmacıları da başa baş bir mücadele sergilemişti. İletişim ödülünü kazanmak için tüm gücünü kullanan yarışmacılar arasında zaman zaman gergin anlar yaşanabiliyor. Bu akşamki ödül oyununda günün başarılı isimlerinden Ersin Korkut ile Barış Murat Yağcı arasında tartışma yaşanmıştı. Ödülü Ünlülerin kazanmasıyla sevinç gözyaşları geldi. Bu sezon ‘Survivor’da yer alan ve oyunlardaki başarısıyla adından söz ettiren Ersin, yarışmalarda başarısını adeta gösteriyordu. Ersin Korkut’a Kötü Haber! gelmesiyle gündeme oturdu.

Ersin Korkut'a Kötü Haber

Ersin Korkut Kimdir?

Kimse Söyleyemedi!

‘Survivor 2020’de yarışan Ersin Korkut’un çok sevdiği köpeği Mes, öldü. Her fırsatta sadık dostundan bahseden Korkut’a bu haberi kimse veremedi. Bu sezon ‘Survivor’da yer alan ve oyunlardaki başarısıyla adından söz ettiren Ersin Korkut’un çok sevdiği köpeği Mes öldü. Survivor’a katılırken Mes’e iyi bakın diyen Ersin, yarışmada da sıklıkla köpeğini ne kadar sevdiğinden bahsediyordu. Yarışmada her fırsatta köpeğinden bahseden oyuncu, dünkü iletişim oyununu kazandıktan sonra Mes’i görünce çok sevinmişti. Sadık dostunun sürekli güldüğünden bahseden Korkut, Mes’in depremi kendisine 5 saniye önce haber verdiğini de söyledi.

Ersin Korkut'a Kötü Haber

Ersin Korkut’a Kötü Haber!

‘Survivor 2020’de yarışan Ersin Korkut’un çok sevdiği köpeği Mes, öldü. Her fırsatta sadık dostundan bahseden Korkut’a bu haberi kimse veremedi. Bu sezon ‘Survivor’da yer alan ve oyunlardaki başarısıyla adından söz ettiren Ersin Korkut’un çok sevdiği köpeği Mes öldü. Survivor’a katılırken Mes’e iyi bakın diyen Ersin, “Köpeğim 12 yaşında pekingese. Adı Mes. Eski sahibinin ismi Mesut’muş o yüzden adını Mes koymuş. 9 yaşına kadar o baktı, üç yıldır da ben bakıyorum.” Henüz Mes’in öldüğünden habersiz olan Ersin Korkut’a dün akşam yayınlanan konseyde kimse bir şey söyleyemedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler