Ana SayfaDedikoduDefne Samyeli'yle Aşk Yaşadığını İddia Eden Mustafa Sandal İfade Verecek!

İlgili Postlar

Defne Samyeli’yle Aşk Yaşadığını İddia Eden Mustafa Sandal İfade Verecek!

Senenin başına bomba bir iddiayla giriş yapan Mustafa Sandal, 25 sene önce Defne Samyeli’yle sevgili olduklarını açıklamıştı. Bu gerçekten ilk kez kitabı “Beni Ağlatma” da bahseden ünlü şarkıcıya Defne Samyeli’den de sert tepki gelmiş Samyeli olayı adli merciye taşımaya karar almıştı. Defne Samyeli’yle aşk yaşadığını iddia eden Mustafa Sandal İfade verecek!

Mustafa Sandal’ın İddiaları Gündemi Sarstı!

Ocak ayında Defne Samyeli’yle 25 sene önce bir ilişki yaşadıklarını ancak Samyeli’nin isteği doğrultusunda ayrıldıklarını açıklayan Mustafa Sandal, “Defne ne istediğini bilen net bir kadın.” demişti. Gündeme bomba gibi düşen bu habere Defne Samyeli’den “Dilerim Mustafa Sandal bu duruma bir netlik kazandırır da 25 senede topu topu 4 kez gördüğüm bir sanatçı arkadaşıma dava açmak durumunda kalmam.” açıklaması gelmişti.

Mustafa Sandal: Beni Bermuda Şeytan Üçgenine Sokma!

“Mustafa Kadınları Kullanıyor”

Defne Samyeli‘yle ilgili yaptığı bu açıklamayla ünlü gazeteci Onur Baştürk’ün yazısına konu olan Mustafa Sandal sert eleştiriler almıştı. Sandal’ı  “Mustafa Sandal neden kadınları kullanıyor?” sorusunu sorarak Sandalı”Oysa artık bu dönemde kadınlar bu konularda daha hassas. Seslerini sakınmadan, daha gür çıkarıyorlar. Defne Samyeli gibi… Üzgünüm ama, şarkılarını çok sevdiğimiz Mustafa Sandal’ın önce bu devrin anlayışına göre güncellemesi gerekiyor kendini. “Versiyon 2.0”dayım dese de boş, acil formatlanmaya ihtiyacı var.” sözleriyle eleştiren Baştürk bu konuda Defne Samyeli’ye destek vermişti.

Defne Samyeli Kimdir?

Defne Samyeli’yle Aşk Yaşadığını İddia Eden Mustafa Sandal İfade Verecek!

Defne Samyeli’yle yaşadığı gerginlikte 26 sene önce annesinin yanında görüştüklerini iddia etse de sonrasında geri adım atan Musfata Sandal kitabının ikinci baskısından bu açıklamayı çıkaracağını açıklamıştı. Ancak bu durum ünlü şarkıcıyı kurtarmadı. Savcılık Mustafa Sandal’ı ifadeye çağırdı. “Huzuru bozmak, kişisel verileri izinsiz hala sunmakla” suçlanan sandalın ne zaman ifade vermeyi gideceği bilinmese de, davanın uzun süreceği konuşuluyor. Konu hakkında Cengiz Semercioğlu’da “Yaşanmış olsa bile, defne biz sevgili olduk bunu yazabilir miyim” diye onay almalıydı. Magazin dünyasında herkese sordum kimse bilmiyor bu ilişkiyi. Yaşanmış olsa bile kadın tarafından izin almadan açıklayamazsın. Bu şık bir hareket değildi.” Diyerek Mustafa Sandal’a bu konuda eleştirilerinin sert olduğunu dile getirdi.

Mustafa Sandal Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler