Ana SayfaÜnlülerGökçe Özyol'dan Mahkeme Kararı Sonrası İlk Açıklama

İlgili Postlar

Gökçe Özyol’dan Mahkeme Kararı Sonrası İlk Açıklama

Geçtiğimiz aylarda alkollü araç kullanırken yakalanarak para cezasına çarptırılan Gökçe Özyol konu hakkında sessiz kalmayı tercih etmişti. Olay sonrasında uzun bir süre açıklama yapmayan Gökçe Özyol’dan mahkeme kararı sonrası ilk açıklama geldi. İşte Gökçe Özyol’un o açıklamaları;

Gökçe Özyol Eşine Şiddet Uyguladı!

2011 senesinde “Yaşhi Batı” dizisinde rol arkadaşı Gökçe Aytaç’la dünya evine giren Gökçe Özyol iki sene sonrasında olaylı bir boşanma davasıyla gündeme gelmişti. “Arkadaşlarla kahvaltı” nedeniyle büyük bir kavgaya tutuşan çiftin kavgası şiddetle sonuçlanmıştı. Gökçe Özyol’ıun bir arkadaşının eşini kahvaltıya izinsiz davet etmesine sinirlenen Gökçe Aytaç’ın eşine yumruk attığı ve çiftin şiddet dolu bir kavga yaşadığı Adli Tıp Raporu’yla kanıtlanmıştı.

Gökçe Özyol’a Büyük Şok!

Hapis İstemiyle Yargılandılar

Boşanma davasıyla ilgili ortaya çıkan raporlar çiftin birbirine karşılıklı olarak şiddet uyguladığını kanıtlıyordu. Ancak kavga sırasında yüz kemiği kırılan Gökçe Aytaç “Basit tıbbi müdahalelerle giderilemeyecek kemik kırığı oluşmuştur” raporu olayın ciddiyetini arttırmıştı. Gökçe Özyol, eşine şiddet uyguladığı ve yaraladığı gerekçesiyle 4.5 yıl hapis, Gökçe Aytaç ise kocasına şiddet uygulama suçundan 1 aydan 3 yıla hapis istemiyle yargılanmıştı.

Gökçe Aytaç Kimdir?

Gökçe Özyol’dan Mahkeme Kararı Sonrası İlk Açıklama

2013 senesinde görülen davada tarafların ilk kez suça karışması nedeniyle cezaları etlenmişti. Ancak bu olaydan sonra alkollü araç kullanırken yakalanan Gökçe Özyol 1 yıl 7 ay hapis istemiyle yargılandı. Mahkemeden 25 günlük hapis cezası alan Gökçe Özyol için hakim bir önceki cezanın da cezaya eklenmesi yönünde karar kıldı. Olaydan sonra ilk kez açıklama yapan Gökçe Özyol “Savcı bir önceki cezanın da eklenmesine karar verdi. Olayla ilgili temyiz başvurusu yaptık. Sonuçlanmasını bekliyoruz.” ifadelerini kullandı. Eğer temyiz davası olumsuz sonuçlanırsa Gökçe Özyol en az bir sene hapis yatacak.

Gökçe Özyol Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler