Ana SayfaÜnlülerKenan Doğulu ve Beren Saat'den Sürpriz Gelişme!

İlgili Postlar

Kenan Doğulu ve Beren Saat’den Sürpriz Gelişme!

2014 senesinde nikah masasına oturan Beren Saat ve Kenan Doğulu çiftinin yaklaşık 8 aydır evliliklerinde sıkıntılar çekilmiş ve boşanacakları konuşulmuştu. Ünlü Türk oyuncu Beren Saat ile Ünlü pop sanatçı Kenan Doğulu Barıştı mı? sorusuna geçtiğimiz günlerde yanıt vermişlerdi sıcak görüntüleriyle görüntülenen Beren Saat ve Kenan Doğulu’dan Sürpriz Gelişme!

Kenan Doğulu Kimdir?

Beren Saat ve Kenan Doğulu Barıştı Mı?

Hediye!

Şarkıcı Kenan Doğulu, boşanmanın eşiğinden döndüğü Beren Saat’i, Londra tatiline çıkardı. Kenan Doğulu’ya, Beren Saat’in geçmiş haftalarda kutladığı doğum gününde hangi hediyeyi aldığı soruldu. Ünlü şarkıcı bu soruya, “Londra’ya gittik” şeklinde cevap verdi. Kanal D’de yayınlanan ‘2. Sayfa’ programının açılışında, 14 gün içerisinde corona virüs olan ülkelerden gelinmesi halinde evden çıkılmaması gerektiği vurgulanmıştı. Programın sunucuları Müge Dağıstanlı Erdoğan ve Gülşen Yüksel Salt, “Kenan Doğulu 14 gün kuralına uyamadı. Döndükten sonra dolaşmaya çıktı.” şeklinde yorumda bulundu.

Kenan Doğulu Beren Saat Barışma Partisi

Beren Saat’den Dj Maga Açıklaması Geldi

Kenan Doğulu ve Beren Saat’den Sürpriz Gelişme!

Kenan Doğulu, boşanmanın eşiğinden döndüğü Beren Saat’in 36’ncı yaşını, Instagram’dan kutlamıştı. Şarkıcı, “Çok seviyorum seni sevmeyi, sevgilim. İyi ki varsın, iyi ki doğmuşsun ve seni yaşama fırsatım olmuş. Harika bir yaşın daha olsun, güzel yüzün hep gülsün” notunu düşmüştü.

Beren Saat Kimdir?

Beren Saat ve Kenan Doğulu’dan Sıcak Dolu Anlar!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler