Ana SayfaÜnlülerEnes Batur'u Şok Eden YouTube Yasağı!

İlgili Postlar

Enes Batur’u Şok Eden YouTube Yasağı!

Zaman zaman diğer sosyal medya fenomaneleriyle yasadığı kavgalarla gündeme gelen Enes Batur bu kez oldukça farklı bir haberle gündemde. Görünüşe göre Enes Batur’a tepki gösterenler arasına YouTube’da katıldı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Enes Batur bir süre video yayınlayamayacağını açıkladı. Pek Enes Batur YouTube’dan neden yasaklandı?

Enes Batur Filmleri Sosyal Medyada Olay Oldu

Yayınladığı video içeriklerle fenomen olan Enes Batur, YouTube’da bir dönem en çok izlenen içerik üreticileri arasındaydı. Hali hazırda milyonlarca abonesi olan ünlü fenomen 2018 senesinde hayalini gerçekleştirerek film sektörüne girdi. Ancak senaryosu ve oyuncu kadrosuyla zayıf bulunan filmler sosyal medyada alay konusu oldu.

Danla Biliç’ten Enes Batur’a Ayar!

Enes Batur’ın İçeriği Çalıntı Çıktı

Çalıntı içerikleri ifşa etmesiyle bilinen “JTonYouTube” isimli hesap geçtiğimiz sene bir video oluşturarak Enes Batur’un youtube hesabında paylaştığı içeriklerin ünlü YouTuberlar PewDiePie ve MrBeast’ten format çaldığını iddia etmişti. JTonYouTube hesabının twitter hesabından paylaştığı videoda Enes Batur’un paylaştığı içerikleri çalarak hazırladığını, videonun paylaşımından sonra da Batur’un gerçekleri gizlemek için videoyu kaldırttığını da belirterek Batur’un telif konusunda yalan söylediğini gündeme getirmişti.

Enes Batur’u Şok Eden YouTube Yasağı!

Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Enes Batur “Normalde yarının videosu hazırdı, cumanın da videosu hazırdı cumartesinin de videosu hazırdı fakat böyle olunca hiçbir şey yapamıyorum çünkü hesabım devre dışı kalıyor, yani emeklerim çöp oluyor. Ne yapabilirim ki? Bekliyorum. İnşallah çözülür.” açıklamasını yaptı. Enes Batur’un YouTube’dan neden engel aldığı ise henüz bilinmiyor.

Enes Batur Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler