Ana SayfaDedikoduTuvana Türkay'dan İlişki Açıklaması!

İlgili Postlar

Tuvana Türkay’dan İlişki Açıklaması!

Geçtiğimiz sene birlikte oldukları iddia edilen Tuvana Türkay ve Onur Tuna’nın arasının açıldığı “Ağır Romantik” filminin galasında Türkay’ın Tuna’nın sözlerine çıkışmasıyla ortaya çıkmıştı. O olay sonrasında herhangi bir açıklama yapmayan Tuvana Türkay’dan ilişki açıklaması geldi. İşte Tuvana Türkay’ın o açıklamaları;

Tuvana Türkay Aşka İşi Karıştırdı…

“Ağır Romantik” filminin galasında soğuk rüzgarlar esti. Bir süredir birlikte olduğu iddia edilen Onur Tuna ve Tuvana Türkay çifti bir ayrılık ya da kavga yaşamış olacak ki işle aşk birbirine karıştı…Galada Onur Tuna’nın “Eğlenerek bu işi yaptık birlikte güzel sahnelerimiz olduğuna inanıyoruz” yorumuna karşılık olarak “Çekerken çok eğlendik umarım izleyenlerde bunu hissederler klişesine girmeyeceğim. Hiç kimse çektiği filmle alakalı ben çok kötü bir film çektik izlemeyin demez.” yorumunu yapan Türkay’ın sözleri hem meslektaşlarından, hem de magazin dünyasından tepki çekti.

Onur Tuna ile Gafı Yüzünden Arası Açılan Tuvana Türkay Yan Yana..

İrem Sak’dan Tuvana Türkay’a Cevap

Olaydan bir süre sonra sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan İrem Sak, Tuvana Türkay‘ın tutumuna tepkisini“Çekilen filmlerde eğlendiğin de oluyor, eğlenmediğin de. Aslında neyi nasıl bir tavırla yansıttığın önemli. Kameraların önünde biraz ayar önemli galiba.” sözleriyle belirtti.

İrem Sak Kimdir?

Tuvana Türkay Kimdir?

Tuvana Türkay’dan İlişki Açıklaması!

Galadan önce Onur Tuna ve Tuvana Türkay arasında bir aşk var mıydı? Çift kavga mı etmişti? Bilinmez ama galadan sonra ortada böyle bir ihtimalin kalmadığı kesin. Tuvana Türkay’la tüm bağını koparan Onur Tuna, Türkay’ı sosyal medya hesaplarından takip etmeyi bırakmıştı. İkilinin Bakü galasında gülerek verdiği röportajın mesleki açıdan olması gereken davranış olduğu düşünülüyor. Tabi ilerleyen dönemlerde bir barışma sürprizi gelirse bu haber herkes için büyük bir şok olur. Bakü’den döndükten sonra objektiflere yakalanan Türkay muhabirlerin ilişkisi sorusu karşısında “Benim bir kısmetim açılsın ya lütfen.” yorumu geldi.

Onur Tuna Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler