Ana SayfaÜnlülerOnur Tuna ile Gafı Yüzünden Arası Açılan Tuvana Türkay Yan Yana..

İlgili Postlar

Onur Tuna ile Gafı Yüzünden Arası Açılan Tuvana Türkay Yan Yana..

Ağır Romantik filminde başrolü yakışıklı oyuncu Onur Tuna ile paylaşan oyuncu Tuvana Türkay, filmin galasında yaptığı gaf ile sosyal medyada gündem olmuştu. Aralarının açıldığı dilden dile konuşulan ünlü ikili, filmin Bakü galasında bir araya geldi. Detaylar Haberimizde..

İrem Sak, Tuvana Türkay’ın Açıklamasına Gönderme Yaptı!

Onur Tuna ile Gafı Yüzünden Arası Açılan Tuvana Türkay İlk Kez Yan Yana..

Mucize Doktor dizisiyle yüksek performansıyla izleyicilerden tam not alan Onur Tuna’nın kısa bir süre önce kalbini Tuvana Türkay’a kaptırdığı öne sürülmüştü. Aşkları hakkında herhangi bir açıklama yapmayan ünlü ikilinin sosyal medya paylaşımlarına sürekli yorum yapması ve birbirlerine üstü kapalı göndermeleri bu aşkın kanıtı kabul edilirken Ağır Romantik filmindeki evlenme teklifi sahnesiyle de çok konuşulmuşlardı.

Tuvana Türkay Kimdir?

Onur Tuna ile Gafı Yüzünden Arası Açılan Tuvana Türkay ile ilgili görsel sonucu

Ağır Romantik filminin galasında Tuvana Türkay‘ın Onur Tuna’ya laf sokması olay oldu. Film hakkında Onur Tuna’nın “Eğlenerek bu işi yaptık birlikte güzel sahnelerimiz olduğuna inanıyoruz” yorumuna karşılık olarak “Çekerken çok eğlendik umarım izleyenlerde bunu hissederler klişesine girmeyeceğim. Hiç kimse çektiği filmle alakalı ben çok kötü bir film çektik izlemeyin demez.”diyip kahkahayı patlatınca Tuvana Türkay’ın sözleri karşısında Onur Tuna’nın şaşkınlığı ve siniri gözlerden kaçmadı.

Onur Tuna Kimdir?

Onur Tuna ile Gafı Yüzünden Arası Açılan Tuvana Türkay ile ilgili görsel sonucu

Sosyal Medya’da İtişmeleri Günlerce Konuşulmuştu!..

Sosyal medyada hızlıca yayılan olayın görüntüler sonrası oyuncu Tuvana Türkay’a eleştiri yağmur gibi yağarken, Onur Tuna’nın da Tuvana Türkay’ı takipten çıkardığı öne sürülmüştü.

Tuvana Türkay'ın gafı Onur Tuna ile arasını açmıştı! Olay sonrası ilk kez yan yana

Ünlü İkili Bir Arada!

Araların da sürtüşme olduğu düşüülen ünlü ikili, filmin Bakü galasında bir araya geldi. Yakışıklı oyuncu Onur Tuna ve Tuvana Türkay’ın yan yana oturup gülümseyerek verdiği pozlar,  acaba araları düzeldimi sorusunu akıllara getirdi.

Onur Tuna Yorumuyla Sosyal Medyayı Salladı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler