Ana SayfaÜnlülerIşın Karaca Doğum Gününde Sevgilisini Öpmelere Doyamadı..

İlgili Postlar

Işın Karaca Doğum Gününde Sevgilisini Öpmelere Doyamadı..

Geçtiğimiz akşam yakın arkadaşlarıyla Arnavurtköy’de bir mekanda doğum gününe kutlayan ünlü şarkıcı Işın Karaca, genç sevgilisi Can Yapıcıoğlu’nu öpücüklere boğdu. Detaylar Haberimizde..

Işın Karaca’dan Çarpıcı Paylaşımlar!

Işın Karaca Doğum Gününde Sevgilisini Öpmelere Doyamadı..

Türkiye’nin en güçlü sesleri arasında olan ünlü şarkıcı Işın Karaca, geçtiğimiz akşam yakın dostlarıyla Arnavurtköy’de 46. yaşını kutladı. kendisinden 19 yaş küçük olan Sevgilisi Can Yapıcıoğlu’nu kısa bir süre bile yanından ayırmayan Işın Karaca, sevgilisiyle devamlı öpüştü.

Işın Karaca Kimdir?

Işın Karaca:  “Çok Tatlı Güzel Bir İlişki Yaşıyoruz”

Yaşlakık 3 yıllık evliliğini geçen yıl Kasım ayında sonlandıran şarkıcı Işın Karaca, boşandıktan 2 ay sonra kendisinden tam 19 yaş küçük olan müzisyen Can Yapıcıoğlu ile birlikte olmaya başlamıştı.  2. Sayfa magazin programında Gülşen ve Müge’yeilişkisi hakkında konuşan Işın Karaca, “Çok tatlı güzel bir ilişki yaşıyoruz” ifadeleriyle tarif etmişti. Geçtiğimiz yıl 6 Aralık’ta Bir Jazz gecesi konserinde karşılıklı olarak birbirlerine açıldıklarını anlatan Işın Karaca, çok huzurlu olduğununda altını çizmişti.

Doğum gününü kutlayan Işın Karaca sevgilisini öpücüklere boğdu

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın: “Kesilen Pasta Nişanı Gibi Oldu”

Işın Karaca’nın doğum gününde sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile birlikte Fettah Can, Demet Akalın, ve Cansu Kurtcu gibi yakın arkadaşları da vardı. Pastasının mumlarını üfleyen ünlü şarkıcı “Çok mutlu ve huzurluyum” dedi. Ünlü Demet Akalın ise yakın dostuna bir evlilik mesajı vererek “Bu geceki organizasyonda kesilen pasta nişan gibi oldu. Güzel haberleriniz bekliyoruz” şeklinde ifadeler kullandı.

İşte Işın Karaca’nın Doğum Gününden Bazı Paylaşımlar;

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler