Ana SayfaÜnlülerYeşim Salkım'dan Bomba İtiraf..Gülben Ergen'den Başka da Şantaj Kasedi Olan Var..

İlgili Postlar

Yeşim Salkım’dan Bomba İtiraf..Gülben Ergen’den Başka da Şantaj Kasedi Olan Var..

Türk müziğinin ünlü seslerinden olan Yeşim Salkım, Hürriyet’e verdiği röportaj yer yerinden oynatacak cinsden oldu. Güzel şarkıcının yeni şarkısının klibinde teaser’ında video kaset izlediği görüntüleri kullanınca şarkıcı Gülben Ergen’e mesaj gönderdiği şeklinde algılanmıştı. Yeşim Salkım, o görüntünün eski polemiklerle ilgisinin olmadığını anlatsada sonrasında bomba açıklamalar yaptı. Şok röportajın tüm Detayları Haberimizde..

Yeşim Salkım Klibinde Kızını Oynattı!

Yeşim Salkım’dan Bomba İtiraf.. Gülben Ergen’den Başka da şantaj kasedi Olan Var..

Ünlü Şarkıcı Yeşim Salkım, şarkıcı Gülben Ergen dışında şantaj yapmak için çekilmiş olan çok sayıda seks kaseti olduğunu itiraf edip, “Bir dönem öyle güçlü biriyle evliydim ki eşi olarak orada dönen her şeyi biliyordum. Çok ağır şeylerdi. Keşke bir krem icat etseler, gözüme sürsem ve bütün gördüklerimi unutsam” dedi. Yeşim Salkım, bir dönem iş adamı  Hakan Uzan ile evliydi ve şarkıcı Gülben Ergen sex kasedinin Uzanlar’da olduğu haberleri ortaya çıkmıştı.

Yeşim Salkım kimdir?

Yeşim Salkım Klibinde Kızını Oynattı!

Yeşim Salkım: “Ülkede Bir Yek VHS Kaseti Olan Gülben mi?”

– Tek VHS kasedi olan Gülben Ergen mi?

“Yeni klibinizin teaser’ında video kaset izlemenizi eski polemiklerinize bağlayanlar oldu.
O videoda kadın ekranda katilin uşak olduğunu görüyor. Bunun oralara çekilebileceğini düşünmedim. Canım ayrıca bu ülkede bir tek VHS kaseti olan Gülben mi? Niye onun üzerine alınalım ki?”

Gülben Ergen kimdir?

Yeşim Salkım GÜLBEN ile ilgili görsel sonucu

– Başka şahitlikleriniz oldu mu?

“Tabii ki. Ülke çok karışık. Başkalarının başkalarıyla çekilmiş, şantaj yapmak için kullanılan çok kaset var. Kimse korunaklı alanda değil.”

Yeşim Salkım: “Hakan Uzan’ın Eşi Olarak her şeyi biliyordum”

– Neden hep bunlar size denk geldi?

” Bir dönem öyle güçlü biriyle evliydim ki eşi olarak orada dönen her şeyi biliyordum. Çok ağır şeylerdi. Keşke bir krem icat etseler, gözüme sürsem ve bütün gördüklerimi unutsam.”

Yeşim Salkım HAKAN UZAN ile ilgili görsel sonucu

Yeşim Salkım: “90’larda Kasedi Olup da Haberim Yoktu Diyen Yalan Söyler”

– Kasetleri izlediğinizde bir kadın olarak canınız acımadı mı?

“Asla izlemedim, videodan görüntüler fotoğraf olarak alınırdı. Tabii üzüldüm ama oradaki kadın da bunu kabul ediyor. Çünkü o yıllarda bütün kameralar kafam kadardı. 90’lı yıllarda video kaseti olan bir insanın “Benim haberim yoktu” deme lüksüne sahip olmadığını biliyorum.”

Yeşim Salkım HAKAN UZAN ile ilgili görsel sonucu

– Peki neden odağınızda sadece bir isim oldu?

“Diğer isimlerin eşimle (Hakan Uzan) bir alakası yoktu.”

– Hakan Uzan’la ülkenin en konuşulan evliliklerinden birini yaşadınız. Bir medya patroniçesine dönüştünüz…
“Maalesef!”

– O evlilikle birlikte karanlık tarafa mı geçtiniz?

“Evet, gerçekten öyle. Mesleğim o evliliği kaldıracak bir meslek değilmiş. 25 yaşındaydım, o genç yaşta öyle bir adamla evlendiğin zaman onun gücü seni etkiliyor. Ama bir yandan da birbirimize âşıktık. Karakter başka şey, kalp başka şey. Ben onun kalbini, bana bakışını, bana karşı davranış biçimini sevdim. Ama yine de yaşanmaması gereken bir evlilikti.”

Yeşim Salkım ile ilgili görsel sonucu

Kral TV Gecesinde Hayatımın En Kötü Anısını Yaşadım

– Kral TV’nin ödül gecesinde hayatımın en kötü anısını yaşadım. (Nedir?)

“Şu kadarını anlatayım, tören Lütfi Kırdar’da düzenleniyordu. Hakan tam karşımdaydı. Herkes geldikten sonra, bir noktada ayağa kalktım. Ellerimi açtım, “İşte sultan ve haremi” dedim. Neler yaşadığımı buradan anla!..Eşim Hakan Uzan haremini toplamıştı”

Çok mu aldatıldınız?

“Her kadının aldatıldığından daha fazla aldatıldım.”

Yeşim Salkım ile ilgili görsel sonucu

– Müzik camiasından insanlarla mı bunu yaşadınız?

“Asıl can yakan buydu. Sadece kadınlar tarafından değil, elimi kolumu açtığım, çevremde destek olduğum, bu mesleğin içerisindeki müzisyeninden aranjörüne kadar hepsi tarafından hep sırtımdan bıçaklandım. Bunları da gözümün içine baka baka yaptılar. Yapabileceğim tek şey psikiyatra gidip bunları anlatmaktı. Günde dört sakinleştirici, dört paket sigara içiyordum. Doktoruma en son “Ben kayboldum, ne olur beni kurtar” dediğimi hatırlıyorum.”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler