Ana SayfaDedikoduYeşim Salkım Klibinde Kızını Oynattı!

İlgili Postlar

Yeşim Salkım Klibinde Kızını Oynattı!

Sevilen şarkıcı ve aynı zamanda oyuncu olan Yeşim Salkım Katil Uşak adlı single çalışmasının klip çekimlerini gerçekleştirdi. Geçtiğimiz single’ı müzikseverlerle buluştu. Keyifli geçen video klip çekimlerinde güzel şarkıcı kızına da yer verdi.

Klipte Sürpriz İsim

Ünlü oyuncu Hakan Eratik ile olan kızı Meryem Ada gün geçtikçe daha da büyüyor. İlk evliliğinde kızı Gizem’i dünyaya getiren Yeşim Salkım 21 yıl sonra tekrardan ikinci kez anne olmuştu. Dizi kariyeri olsun şarkıcılık kariyeri olsun çeşitli projelerde yer alan ve şarkılarıyla akıllardan çıkmayan Yeşim Salkım en son Katil Uşak şarkısı ile gündemde. Bu kez klibinde tek değil küçük kızı Meryem Ada ile birlikte.

Yeşim Salkım itiraf etti: “Beni alan kapıya bıraktı”

Kızı İle Birlikte Oynadı!

Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren başarılı oyuncu ve şarkıcı Yeşim Salkım yeni çalışması Katil Uşak video çekimleri tamamlandı ve müzikseverlerle buluştu. Klipte görsel şovlarla göz kamaştıran güzel şarkıcının klibinde sürpriz isim vardı. Yönetmenliğini Gökhan Özdemir üstlendi. Ada Salkım Eratik’in kedi kız rolünde klipte boy gösterdiği görüldü.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler