Ana SayfaÜnlülerYeşim Salkım itiraf etti: "Beni alan kapıya bıraktı"

İlgili Postlar

Yeşim Salkım itiraf etti: “Beni alan kapıya bıraktı”

İstanbul’da Pazar Konserleri kapsamında sahne alan ünlü şarkıcı Yeşim Salkım, evliliklerinden dolayı pişmanlık duyduğunu itiraf etti. Salkım, “Alan kapının önüne bıraktı ama Allah’ıma şükürler olsun ki evlatlarım var.” diye konuştu. Detaylar haberimizde…

İstanbul’da Pazar Konserleri kapsamında İBB CRR Konser Salonu’nda Türk müziği hayranları için eski bir gelenek olan gündüz konserlerine tekrar hayat vermek amacı ile düzenlenen konserde sahne alan ünlü şarkıcı Yeşim Salkım, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Babası ile sahneye çıkacaktı

Salkım, babası Dursun Salkım’la birlikte sahne almayı planlıyordu. Ancak, baba Dursun Salkım’ın rahatsızlanması nedeni ile iptal edildi. Baba Salkım, rahatsız olmasına rağmen kızını izlemeye geldi. Yeşim Salkım da sahneye kızı Meryem Ada Eratik, kardeşi Durçin Salkım ve yeğeni Yeşim Dila Salkım ile birlikte çıktı. Ünlü şarkıcı Salkım, kızı ile birlikte ‘Söz’ şarkısını seslendirdi.

Beni alan kapının önüne bıraktı

Usta şarkıcı Yeşim Salkım, kendisini dinlemeye gelen teyzesi yanına gitti ve Senede Bir Gün şarkısını seslendirdi. Salkım, evliliklerinden dolayı duyduğu pişmanlığı ifade ederek “Teyzem hiç evlenmemiş. Bence en iyisini yapmış. Beş defa evlenen biri olarak, hiç evlenmemiş olmak bence de en iyisi. Alan kapının önüne bıraktı ama Allah’ıma şükürler olsun ki evlatlarım var.” dedi.

Dursun Salkım, bir kaç ay önce felç geçirmiş olmasına rağmen konserde kızı Yeşim Salkım’ı yalnız bırakmadı. Dursun Salkım, “Ben kızımı yalnız bırakmamak için hasta yatağımdan çıkıp geldim. Sizler de kızım için geldiğiniz için çok teşekkür ederim.” diye konuştu. Yeşim Salkım, babasının sözleri karşısında çok duygulandı ve “Benim değil, senin için buradalar. Babamın buraya kadar gelmesi bile benim için büyük onur ve büyük şeref. Kendisi hasta ve zor bir dönem geçiriyoruz.” dedi.

Yeşim Salkım kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler