Ana SayfaÜnlülerSurvivor'da Sabriye ve Adem'in kavgasının nedeni ortaya çıktı!

İlgili Postlar

Survivor’da Sabriye ve Adem’in kavgasının nedeni ortaya çıktı!

Survivor’da kavga edecekleri hiç beklenmeyen Sabriye ve Adem kavga etti. Herkesi şaşırtan kavganın nedeni dün akşam ortaya çıktı. Adem’in Sabriye’ye ettiği sözleri Sabriye’yi çileden çıkardı. Detaylar haberimizde…

Survivor 2017’nin dün akşam yayınlanan bölümünün fragmanında ünlüler takımında mücadele eden Sabriye ve Adem’in kavga etmesi herkesi şoke etmişti. İzleyiciler, Sabriye – Adem kavgasının nedenini öğrenmek için yarışmanın dün akşam yayınlanan bölümüne kilitlendi.

İşte Sabriye ve Adem’in kavga sırasındaki diyaloğu…

Adem: Çalışmları keşke onlar kadar sen de düzenli yapsan.

Sabriye: Yapıyoruz yani her şeyi. Sen ne yapıyorsun onu söyle bana!

Adem: Coconutları ben kırıyorum ben temizliyorum. Bir gün hasta oldum aç kaldınız burda.

Sabriye: Hastaydın kaldırdık mı seni hiç yataktan. Gelmişsin boş boş konuşuyorsun.

Adem: Ne yaptın beni sen mi iyileştirdin? Gelip şurada iki halimi sordun, su verdin diye onun mevzusunu mu yapıyorsun bana terbiyesiz! Sen işte böyle bir kızsın işe! Benim sana yaptıklarımdan sonra şurada bir hastalığıma laf ediyorsun. Yazıklar olsun sana! Sen nankörsün başka bir şey değilsin! Nankörsün sen!

Adem’in sert sözleri karşısında kavgayı daha fazla uzatmak istemeyen Sabriye, “Benimle bir daha konuşma” dedi ve uzaklaştı.

Olayın ardından konuşan Sabriye, Adem’i çok sevdiğini onun için hastayken çoraplarını dahi yıkadığını, sevdiği için kavgayı uzatmadığını ve kendisinden özür dilenmedikçe Adem’le konuşmayacağını ifade etti.

Sabriye Şengül ve Adem Kılıççı Survivor 2017 yarışmasında ünlüler takımında mücadele ediyorlar. İki yarışmacı, birbirleri ile çok iyi anlaşıyor, birbirlerini çok seviyorlardı. Ancak, birden bire kavgaya tutuştular ve araları açıldı. Survivor 2017’nin kavga etmesi hiç beklenmeyen ikilisinin kavga etmesi herkesi şoke etti. Sabriye ve Adem’in ne kadar küs kalacağı merak ediliyor.

Sabriye Şengül kimdir?

Adem Kılıççı kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler