Ana SayfaÜnlülerCemil İpekçi'nin beş ay önce kaybolan kedisi Maço bulundu

İlgili Postlar

Cemil İpekçi’nin beş ay önce kaybolan kedisi Maço bulundu

Modacı Cemil İpekçi, beş ay önce Muğla Bodrum’da kaybolan kedisi Maço’ya kavuştu. Aylardır aradığı kedisine kavuşan İpekçi, büyük sevinç yaşadı. Detaylar haberimizde…

Duayen modacı Cemil İpekçi, bundan beş ay önce Muğla’nın Bodrum ilçesinde Kumbahçe Mahallesi’nde kedisi Maço’yu kaybetmişti. Evladı gibi sevdiği kedisinin kaybolması ile büyük bir üzüntü yaşayan Cemil İpekçi, Maço’ya yeniden kavuştu. Cemil İpekçi, sosyal medya hesaplarından kedisinin kaybolduğunu veya çalındığını söyleyerek kediyi bulanların kendisine ulaştırmasını söylemişti. Maço’nun çalınmış olabileceğini düşünen İpekçi Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığına başvurmuştu.

İnternet üzerinden satılmış

Maço, hayvan hırsızları tarafından internet üzerinden bin 300 TL’ye satışa çıkarılmış. Bir hayvan sever, Maço’yu hayvan hırsızlarından satın alıp Cemil İpekçi’ye teslim etti.

Menajerinin dikkati sayesinde bulundu

Beş aydır kayıp olan Maço, bir hayvan sever tarafından internet üzerinden satın alındı. Maço’nun yeni sahibi internet üzerinden fotoğraflarını paylaşmaya başladı. Cemil İpekçi’nin menajeri, Maço’nun fotoğraflarını görünce tanıdı ve satın alan Murat Tevetoğlu ile irtibata geçti.

Öğrenince hemen teslim etti

Kediyi ilanda görüp beğenerek satın aldığını ifade eden Tevetoğlu, Maço’nun Cemil İpekçi’nin olduğunu ve beş aydır kayıp olduğunu öğrenince hemen İpekçi’ye teslim etti.

İnsan gibi insanlar varmış

Kedisi Maço’ya kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Cemil İpekçi, “Dünyada şükürler olsun insan gibi insanlar daha varmış. 5 ay evvel Bodrumda çalınan kedime nihayet Murat Tevetoğlu Bey tarafından kavuştum. Kediyi çalan kadını savcılığa vermiştik şimdi birde kesin çaldığı kayıtlarda mevcut. Evimizin Kedileri firma sahibi Murat Tevetoğlu Bey’den allah razı olsun. Adam gibi adamlar henüz bitmemiş. Ama bu dava şu anda daha ispatlı hale geldi. Kedi hırsızı o kadın şimdi otursun düşünsün. Bodrumda yaşayanlar dikkat edin çünkü bu kadın ve bunun gibiler cins kedileri köpekleri çiftleştirmek için çalıp sonra satıyorlar tüm Bodrum’daki hayvan severlerin dikkatine.” diye konuştu.

Murat Tevetoğlu ise, “Cemil İpekçi beyefendinin biricik evladı ‘Maço’ bulunmuştur. 5-6 ay önce Cemil Bey’in  Bodrum’da ki evinden çalınan Maço hayvan hırsızlarının eline geçtikten belli bir süre ilan koyularak satışa çıktı. Bizde ‘Evimizin Kedileri’ ailesi olarak habersiz bir şekilde talip olduk. Maço’yu hırsızların elinden bir ücret ödeyerek aldık, sonra erkek kedilerimle anlaşamadığı için sahiplendirmeye karar verip var olan resimleriyle yeni bir ilan paylaştık. Bu durumu fark eden Cemil Bey’in menajeri Pelin Hanım benimle irtibata geçerek yaşanan üzücü olayı tarafımıza anlattı. Bizde gerekli delilleri toplayarak gerek savcıya gerek avukatımıza başvurduk ve Cemil Bey’in biricik evladı Maço’yu bugün bizzat kendimiz Cemil Bey’e teslim ettik.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler